Led tv háttérvilágítás?
Néztem a tv-t, egyszer csak elment a kép, legalábbis úgy láttam. Közelről nagyon halványan látni valamit.
Ki-be kapcsoláskor kiírja a tv tipusát teljes fényerőn de 1 másodperc alatt az is eltünik és homályosan látni tovább.
Táp hiba lenne?
Inkább led háttérfény hiba.
Azért látod halványan, mert az LCD panel működik.
Nekem is volt egy Sony TV, ugyanígy halványan látszódott. Felhúztam a fényerőt, kontrasztot maxra, így este látszódott némileg a kép, addig jó volt ameddig nem érkezett meg a másik TV.
Amúgy típus, méret, kijelző fajtát írhatnál, hogy pontosabb segítséget tudjunk adni.
1-es vagyok, kieg.:
Egyébként ha táp hiba lenne, akkor a TV nem maradna bekapcsolva. Alaplapi táphiba lehetséges, de kb 0.1% esély van rá.
Halvány értelemszerűen, de nem homályos. Zseblámpával bevilágítva is látszik ilyenkor az egyébként hibátlan kép, vagy sötétben a saját, döglődő háttérvilágításával. Azt kell javítani.
Jelen esetben a típus sem olyan lényeges, mivel annyira általános probléma.
Ha telefonon árajánlatot kérsz valamelyik szerviztől, akkor kell a típus / szám pontosan.
Nem egy drága tv, Sencor márka. Igazából 3 év alatt nem volt semmi gond vele. Lehet hogy ennyit birt? :)
Az értéke miatt felújítani valószinűleg nem éri meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!