Milyen okosóra, okoskarkötő lenne az ami nekem kellene? Nem értek még ezekhez.. Legyen benne , alvásmonitor, pulzusmérő, Android, Nem volna baj ha fizetni is lehetne vele, meg némi értesítést, telefon menüt is tudna,,
Figyelt kérdés
Miket tudnak a mostani okosórák?júl. 11. 15:32
11/12 anonim válasza:
#10 Oké, aláirom ebben tévedtem,hogy nem minden órára igaz, viszont mivel a mobilom mindig nálam van, így az órával való fizetés annyira nem hiányzik. Viszont Samsungnál számomra meg nagy hátrány, ha 2-3 naponta tölteni kellene még az órát is. Nekem egy első szériás Huawei Watch Gt-m van,ami több mint 4 éves, és még mindig lazán kibír 1 hetet az akkuja. Lehet mérlegelni, hogy mi fontosabb 🙂
12/12 anonim válasza:
samsung watch 5 van ,fizetni nem fizetek az óråval de lėpésszámlålo, pulzus merö ,meg látom ki keresett. én munkåba hasznålom mert sokat megyek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!