Milyen okosóra, okoskarkötő lenne az ami nekem kellene? Nem értek még ezekhez.. Legyen benne , alvásmonitor, pulzusmérő, Android, Nem volna baj ha fizetni is lehetne vele, meg némi értesítést, telefon menüt is tudna,,
Galaxy Watch
#4 Ne írj már hülyeségeket, ahol lehet érintéssel fizetni, ott órával és telefonnal is tudsz fizetni, ha beállítod. Én már 2 éve nézem az alvásomat és igenis javítottam rajta.
#8 Te azt írtad, hogy idézlek "Fizetni nem lehet nálunk, Magyarországon az órákkal", ami egy hülyeség. Minden olyan okosórával lehet fizetni, amelyik képes rá és amelyikkel összetudod kötni a kártyádat. Tehát ilyen minden Apple és Android óra amelyiken van GMS. A Huawei-el azért nem tudsz fizetni, mert kémkedés miatt kitiltották amerikából amivel az járt, hogy GMS-t sem telepíthetnek eszközeikre és le kellett tiltani a funkciókat. A nyugati bankok meg nem fognak partnerséget kötni egy kínai céggel, hogy lehessen fizetni velük (ha egyáltalán van nekik megoldásuk erre), mert biztonsági kockázat miután kémkedés miatt tiltották őket. Minden más órán, amin van GMS, tökéletesen működik a Google Pay vagy a Samsung Pay és lehet velük fizetni.
Egy Galaxy Watch6 80K-ért már kaphatő, miért venném a másikat amikor az funkciókban korlátozott és olyan cég gyártja, amelyiket ki kellett tiltani kémkedésért? Aki ezek után is ezt veszi, az megérdemli, hogy ne lehessen fizetni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!