Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen okosóra, okoskarkötő...

Milyen okosóra, okoskarkötő lenne az ami nekem kellene? Nem értek még ezekhez.. Legyen benne , alvásmonitor, pulzusmérő, Android, Nem volna baj ha fizetni is lehetne vele, meg némi értesítést, telefon menüt is tudna,,

Figyelt kérdés
Miket tudnak a mostani okosórák?

júl. 11. 15:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Keret?
júl. 11. 16:48
 2/12 A kérdező kommentje:
100 ezer forint..
júl. 11. 16:58
 3/12 A kérdező kommentje:
3 hónapig spóroltam rá!
júl. 11. 16:59
 4/12 anonim ***** válasza:
47%
Fizetni nem lehet nálunk, Magyarországon az órákkal, alvásmonitor kb 2 hétig lesz érdekes számodra,(úgysem tudsz változtatni azon, hogy alszol) ahogy a többi egészségfunkcióval sem fogsz foglalkozni majd. Marad az üzenetértesítés, meg, hogy látod ki hív, (ez nagyon jó ha sokat chatelsz), esetleg néha valamilyen útvonalrögzítés, ha túrázol vagy bicajozol, én pl rögzítettem a motoros tanfolyamom útvonalát és a vizsgát is vele ;) Írom ezt úgy, hogy lassan 5 éve van okosórám, és ha nem sportolsz, akkor a funkciók 99%-a felesleges lesz neked is.
júl. 11. 20:40
 5/12 anonim ***** válasza:

Galaxy Watch

#4 Ne írj már hülyeségeket, ahol lehet érintéssel fizetni, ott órával és telefonnal is tudsz fizetni, ha beállítod. Én már 2 éve nézem az alvásomat és igenis javítottam rajta.

júl. 11. 21:11
 6/12 anonim ***** válasza:
#5 Azért ez nem így működik,hogy ahol megy a telefonnal,ott az órával is fog, mert ha nincs szoftveres támogatás akkor cseszheted az órádat,hiába van benne NFC, és jópár teszvideóban említették,hogy nem lehet az adott órávan,pl a Huawei-ekkel fizetni.
júl. 11. 21:55
 7/12 anonim ***** válasza:
#6 De így működik! Ha az óra képes érintéses fizetésre, akkor bármelyik terminálnál amelyik támogatja az érintéses fizetést működni fog!
júl. 11. 22:32
 8/12 anonim ***** válasza:
#7 Akkor nézd meg az akábbi videót! Elmondja a fickó,hogy nálunk a Valet app ami olyan mint a Google pay nem működik, vagyis nem lehet az órával fizetni. Telefonod sem csak simán bedigitalizálja a kártyádat, ahhoz is fel kell tenni egy programot. Samsunggal működik,ezt aláirom, de Huawei és valószínüleg a többi kínai, és főleg okoskarkötőnél kétes.
júl. 12. 04:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Ja a videó

[link]

júl. 12. 04:51
 10/12 anonim ***** válasza:

#8 Te azt írtad, hogy idézlek "Fizetni nem lehet nálunk, Magyarországon az órákkal", ami egy hülyeség. Minden olyan okosórával lehet fizetni, amelyik képes rá és amelyikkel összetudod kötni a kártyádat. Tehát ilyen minden Apple és Android óra amelyiken van GMS. A Huawei-el azért nem tudsz fizetni, mert kémkedés miatt kitiltották amerikából amivel az járt, hogy GMS-t sem telepíthetnek eszközeikre és le kellett tiltani a funkciókat. A nyugati bankok meg nem fognak partnerséget kötni egy kínai céggel, hogy lehessen fizetni velük (ha egyáltalán van nekik megoldásuk erre), mert biztonsági kockázat miután kémkedés miatt tiltották őket. Minden más órán, amin van GMS, tökéletesen működik a Google Pay vagy a Samsung Pay és lehet velük fizetni.

Egy Galaxy Watch6 80K-ért már kaphatő, miért venném a másikat amikor az funkciókban korlátozott és olyan cég gyártja, amelyiket ki kellett tiltani kémkedésért? Aki ezek után is ezt veszi, az megérdemli, hogy ne lehessen fizetni velük.

júl. 12. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!