Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Külső SSD-meghajtót rá lehet-e...

Külső SSD-meghajtót rá lehet-e dugni egy TV USB-jére, úgy működik-e, mint egy pendrájv, elég neki az áram, általában működik róla?

Figyelt kérdés
jún. 22. 19:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10: Értelek, de akkor a gépnek is mennie kellene. Este már ki van kapcsolva, lefekvés előtt szoktam sorozatokat nézni a tévén, erre kellene az SSD.
jún. 23. 11:57
 12/18 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, működik az SSD a tv-n, szuper! Már csak az a kérdés, hogy az 5 méteres USB-hosszabbító kábel jó lesz-e hozzá (a hosszúság miatti adatvesztéstől tartok).
jún. 23. 15:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Drága barátom! És van az életedben valami amitől NEM tartol?
jún. 23. 20:37
 14/18 A kérdező kommentje:
13: Kellene? :D
jún. 23. 21:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért kéne 5 méteres kábel egy ssd-hez? Nem véletlen adják ezeket az eszközöket gyárilag 10-30cm kábellel. 5 méteren biztos hogy jelentősen esni fog a feszültség.
jún. 24. 06:04
 16/18 A kérdező kommentje:
15: Talán mert olyan messze van a TV az asztaltól, és hogy ne kelljen oda-vissza pakolgatni? Nem tudom, csak kérdezem. Te biztos jobban tudod...
jún. 24. 09:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, és írd meg a tapasztalataid.
jún. 24. 10:14
 18/18 A kérdező kommentje:
17: Hát, az 1.8 méteres (ami kicsit több, mint 20-30 cm) USB-hosszabbítóval gond nélkül működött a külső SSD, így bizakodó vagyok.
jún. 24. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!