A házba nincs bekötve tv és egyik szobában nincs koax kábel: lehet ez ellenére tévét bekötni?
Figyelt kérdés
Hogyan lehetne tévét bekötni, ha nincs se parabola, se vezeték behúzva?jún. 17. 20:34
1/3 anonim válasza:
Minek bekötni? [link]
Ha van neted akkor erre előfizetsz és kész.gondolom okostévékről van szó.nyilván laptopon is elérhető előfizetve vagy telefonon,ami mobillá is teszi.
2/3 A kérdező kommentje:
Akár valami ilyesmi online tévére gondoltam vagy UTP kábeles megoldásra ha létezik ilyen.
jún. 17. 20:47
3/3 anonim válasza:
Én ezt használom és jó.a digit vissza is mondtam.egyedül a history tv hiányzik,ezzel együtt kell élnem jelenleg.360p,720p,1080p felbontás között lehet választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!