Milyen FEJHALLGATÓT vegyek?
Sziasztok!
Segítsgéteket kérném fejhallgató vásárlással kapcsolatban mert teljesen tanácstalan vagyok.
Zenehallgatáshoz(youtube music) és gamingre használnám elsősorban meg filmnézésre. Eddig Bluetooth fejeseket néztem de nem értek nagyon hozzá. A Sennheiser momentum 4 és a Sony wh1000xm5 néztem elsőre de azon kívül, hogy elég drága még tiszta műanyag is. A vezetékesek közül eddig a Beyerdynamic DT 770 PRO-t néztem mert elég sokan dicsérik, lehet kapni alkatrészt is meg elvileg kényelmes. Aki ért is hozzá tudna ajánlani valamit Bluetooth és vezetékes kategóriában is? Fő szempontok:
- fül köré ülő párna( over-ear)
-max. keret 120ezer de inkább 100ezer ha lehet
-első sorban jó lenne Bluetooth de vezetékeset is meghallgatom
Amiket eddig használtam audio termékeket: Razer kraken, Sennheiser hd4.40bt, Samsung Galaxy buds live. Ezek alapján lehet látni hogy soha nem használtam igazán minőségi termékeket ezért is kérem a segítségeteket.
Árkategóriájában elvileg ez a legjobb. Stúdiózásban is használják, de a te alapvető igényeidet bőven kielégíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!