Miért nem játszik le a Samsung tv bizonyos mp4 videókat?
Készítettem a telefonommal több videót is pár napja 8K-ban, de mivel ebben a formában még a laptopom sem tudta őket lejátszani rendesen, átkonvertáltam őket FHD-ba, hátha így már megbirkózik velük a tv.
Rátettem őket egy pendrive-ra, megpróbáltam őket lejátszani, de azt írja a tv, hogy a kiválasztott fájl nincs támogatva.
Az a legzavaróbb a dologban, hogy a videók felét lejátssza, pedig elvileg semmi különbség nincsen közöttük.
- Mindegyiket ugyan azzal a telefonnal készítettem.
- Mindegyiket ugyan úgy FHD-ra konvertáltam.
- Két mód közül lehetett választani mentésnél: HEVC és H.264, mindkettőben mentettem el videót, de ez sem számít, mert játszik le HEVC és H.264 videókat is.
- A méret sem lehet az oka, mert lejátszik egy 200 MB-os videót, de egy 60 MB-osat már nem, szóval tényleg nem értem.
Mi lehet a probléma?
"Mi lehet a probléma?"
Amit ír: Nem megfelelő a formátum. Nem ismeri, nem tudja lejátszani.
Értem hogy szerinted egyformák, de meg kell nézni egy programmal pontosan milyen paraméterekkel van tömörítve amit lejátszik és milyenekkel az amit nem.
Köszi, de mégis milyen programmal és milyen paramétereket kéne figyelembe venni? A fájlokat simán a telefon szerkesztő-programjában konvertáltam át, és már konvertálás előtt sem játszotta le.
Mi lehet még szempont azon kívül, hogy mp4, méret és felbontás?
Fájlrendszer milyen?
Nyilván nem arra gondolok, hogy a fájlrendszer mit támogat, hiszen az definiált, hanem esetleg a TV-nek van valami problémája mondjuk az exFAT rendszerrel, míg NTFS hordozón bevenné.
LG TV-nél volt ilyen eset, igaz régebbi típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!