Elvesztettem az airpodsom, de fogalmam sincs hogy történhetett meg, tudnátok valahogy segíteni szóban?
Figyelt kérdés
Szóval mentem haza busszal mikor felnyitottam a tokot és meglepődve láttam hogy nincs benne a két füles. Nem tudom hogy történhetett, mindig visszarakom, eszembe se jutna máshova tenni. Előző nap és aznap sem használtam, és amikor legutóbb használtam, tisztán emlékszem hogy visszaraktam és mondom, eszembe se jutna máshova tenni. Szóval csak egy üres tokom van most és fogalmam sincs mi van... :(2024. ápr. 11. 21:02
11/28 A kérdező kommentje:
*Tokot
2024. ápr. 11. 22:30
12/28 anonim válasza:
Lokátor app elvileg megmutatja, hol van.
13/28 anonim válasza:
Nem elvileg, hanem gyakorlatilag is megmutatja, ha normálisan lettek beállítva a dolgok.
14/28 anonim válasza:
Külön a két podot és a tokot is!
15/28 anonim válasza:
Ha nem ellopták és nem találod akkor nincsen agyad.
16/28 A kérdező kommentje:
12 elmondod hogy?
2024. ápr. 12. 15:02
17/28 anonim válasza:
Megnyitod a lokátor appot. Lényegében ennyi a teendő, kezdőoldalon mutatja hogy hol vannak az eszközeid.
18/28 anonim válasza:
Bakker, ha ez nem trollkérdés, akkor méltó vagy a történelem összes almás szétoltására.
19/28 anonim válasza:
Szerinted tudja mi az a lokátor app amikor két fülest nem képes betenni a saját tokjába?:)
20/28 anonim válasza:
A lokátor nem csak azt mutatja, hogy hol érzékelte a telefon utoljára? Tehát ha azt onnan valaki elvitte, és vígan használja, akkor nem segít rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!