Miért megy le nullára a hangerő a bluethoothos fejhallgatóm használatakor?
Van olyan, hogy csatlakozok vele a laptophoz, nincs gond, de tök gyakran történik az, hogy lemegy nullára a hangerő. Oké, felveszem, erre instant lemegy nullára, amint nem nyomom a hangerő fel gombot. Konkrétan abban a pár másodpercben van hang, amíg a hangerő csúszkán tartom az egeret/nyomom a hangerő fel gombot.
Csak a laptopom használatakor történik ez, ha telefonhoz csatlakoztatom a fejhallgatót, akkor működik. Ha másik, szintén bluetootos fülhallgatót használok, akkor soha nem történik ez, hogy nem csinálok semmit, és lemegy a hang nullára, amit aztán vissza se tudok állítani. Újracsatlakoztatni próbáltam az eszközt, de nem segít, ahogy az sem, ha a laptopot indítom újra. Csak néha random megtörténik, nem működik x ideig, aztán semmit nem csinálok vele és megint jó.
Mi a gond és mi a frászt kezdjek vele, ha ez történik? Ennek van köze ahhoz, hogy nem aktiváltam a windowst?
"Ennek van köze ahhoz, hogy nem aktiváltam a windowst?"
Nem.
Driver hiba annál inkább lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!