Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ki vállalja Abádszalókon egy...

Kakukjenci kérdése:

Ki vállalja Abádszalókon egy TV konzol felszerelését a falra?

Figyelt kérdés
Pár nap múlva veszek egy 55 colos Samsung TV-t. Keresek szakembert aki április 3-áig felszereli a falra.

#falfúrás #TV konzol felszerelése
márc. 18. 12:18
1 2 3
 11/22 NTBS ***** válasza:
67%
Ennyiért bárki, akinek gépe van hozzá.
márc. 18. 16:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Látom pár embert szíven ütött ez a 20 ezres dolog, pedig ha kihívsz egy számlaképes vállalkozót ennyiből meg sem úszod.
márc. 18. 16:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezért csináljuk ezt és még ettől sokkal bonyolultabb dolgokat is magunknak, de az is érthető ha valaki annyira humán beállítottságú hogy nincs ilyenekre felkészülve.
márc. 18. 16:59
 14/22 anonim ***** válasza:
67%

Egy led tv max 10 kg. De inkább jóval kevesebb. Gyerekjáték.

15 évvel ezelőtt az 50 kilós képcsöves TV-m konzolját tettem fel a téglafalra. Na oda kellett tudni csavarozást csinálni.

márc. 18. 17:34
 15/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
63%

Szabadáras szolgáltatás, előzetes megegyezés alapján.

Nem kötelező fizetni érte, de tegyük fel, egy háziasszonynak nincs sok választási lehetősége, akkor kénytelen azt választani, ami van.

Azt nem mondom, hogy egy vállalkozó ezzel éljen vissza, de azt megteheti, ha neki nem éri meg az időtöltés (utazási idővel együtt!) és egyéb szempontok alapján, akkor nem lesz sajnos vállalva.

márc. 18. 20:04
 16/22 anonim ***** válasza:
67%

További infók kellenének:

Vályogfal, beton, tégla, gipszkarton?

Tiplit, csavart vigyek, vagy van bármelyikhez?

A konzol milyen? Passzol a készülékhez?

Odaút üzemanyag: 13 000

Utazás 3,5 óra, 17 500

Szerelés 5 000

Ha nincs tipli és csavar, az pluszköltség.

márc. 18. 20:23
 17/22 anonim ***** válasza:
30%
Én ezt nem hiszem el, hogy már ehhez is szakember kell.. beszarás 😃 4 lyukat se tud fúrni a falba 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
márc. 18. 20:35
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok. Igen, felhorkannak egyesek, hogy hú, húszezer, az mennyi pénz.

Ha egy szerelő kimegy házhoz, 15 ezernél kezdődik egy kiszálási díj, és akkor még semmit sem csinált, csak becsöngetett. Én meg Miskolcról lemegyek, és megcsinálom. Azért nem egy kategória a kettő.

Nekem legutóbb vasárnap duguláshoz kellett hívnom valakit, 20 perc alatt ott volt, 10 perc alatt végzett, 30 ezer. Nem hökkentem meg rajta, kifizettem, megköszöntem. Elbaszta rám a vasárnap délelőttjét, és felelősséggel megcsinálta amit kértem tőle. Erről szól az egész.

Nem azt mondtam hogy más nem csinálja meg olcsóbban, de van amikor nem találnak jobb megoldást. Voltam már Miskolcról Veszprémben is, szintén a gyakorin keresztül.

Legutóbb egy ismerős kérdezett meg, hogy volna egy sürgős munka Budapesten, van rá aki megcsinálná, de 1 milláért, és egy hónap múlva, de nekik sürgős lenne. Átbeszéltük, mondtam, hogy 250 + anyagból megcsinálom (kb. 250 volt végül az anyag is). Rábólintott, megcsináltam a következő héten, lepapírozva (villamos munka). Mindenki elégedett volt.

Persze, van az is, amikor a szomszéd bácsinak van tiplije, meg a sógornak csavarja, és a fúrót is kölcsönadja valaki, aztán megisznak rá egy sört. Legyen így, nem sajnálom senkitől. :)

márc. 18. 21:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, a baráti körödben csak van egy barkácsolós ember? Ilyenért butaság egy szakajtó pénzt kiadni.
márc. 19. 00:37
 20/22 anonim ***** válasza:
19) ja persze és az csinálja meg ingyen.ilyen barátság nem létezik ma már, hacsak nem palimadár az illető.
márc. 19. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!