Ki vállalja Abádszalókon egy TV konzol felszerelését a falra?
Szia!
A Facebookon kérdezz körül az ismerőseid között, hátha valaki tud segíteni egy-két sörért cserébe.
20 ezer???
Mi 20 ezer benne 1-es?
Az, hogy pár lyukat kifúrsz, és felcsavarozod a falra?
Egyébként 5 perces művelet. Kifúrod, tipli bele, a konzolt felcsavarozod, ráakasztod a TV-t ennyi. Ja és vízmértékkel tedd vízbe, bár vannak olyan konozolok amikbe van alapból vízmérték.
kölcsönkérsz/ bérelsz egy fúrógépet
És felteszed te magad.
Vagy ha teljesen képtelen vagy ilyesmire, megkéred egyik ismerösödet/szomszédodat!
"Mi 20 ezer benne 1-es?"
Az hogy egyesnek van fúrókalapácsa. Visz normális tipliket, amik nem esnek ki 2 hét után, megvette a tipliket, bepakolja a cuccokat, odaautózik, kipakolja a cuccokat, dolgozik 15 percet (fúrás + csavarozás), eltakarítja a port, letakarítja a gépet, és hazaautózik.
Elment az életéböl 2 óra. Ja, a benzint nem is számoltam.
Nem tudom miért hiszik egyesek azt, hogy csak az a 4 perc számít, amíg kilövik a 4 lyukat.
Az is egy opció, hogy a kérdezö beül a kocsiba, elmegy a kölcsönzöbe, kivesz egy fútókalapácsot, elmegy a barkácsboltba 4 profi tipliért csavarral, befúrja, visszaviszi a gépet, és felszereli a konzolt.
Nem biztos, hogy olcsóbban jön ki.
20E-ért én is felrakom, még garit is vállalok rá. Csak sajnos messze van. :)
Akinek nincs fúrógépe, fúrószára, nem ért hozzá, mert sohasem csinált ilyeneket, inkább keres valakit, mert így egyszerűbb neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!