Milyen játékkonzolt ajánlotok? Melyik a jobb ps vagy xbox?
Figyelt kérdés
Használtan szeretnék venni,30 ezer-ig.2010. okt. 25. 19:50
1/2 anonim válasza:
Mind a kettőnek meg van a maga előnye.Mindenki a másikra fog szavazni.Te véleményed a legfontosabb.Nézz körbe játékok közül a konzoloknál, és amelyiken több van, azt a konzolt is szerezd be.
2/2 anonim válasza:
A játékkínálat alapján dönts, mindkét konzolnak meg van a varázsa. Plusz a multi boxon fizetős (11e/év, viszont novembertől van magyar live is), ps-en ingyenes. Nekem boxom van már évek óta, és nagyon szeretem, le nem cserélném, de a ps3 sem egy rossz masina, a God of War 3 egyenesen lélegzetelállító. A wii-t viszont semmiképpen sem ajánlom.
Plusz ez csak tipp, de boxot szerintem olcsóbban be tudsz szerezni. (Ezt csak zárójelben, mert abszolút nem támogatom, de a boxot lehet flashelni, ps-t viszont nem (lehetett, de az új firmware kizárja))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!