Hogyan tudok a Tarr Kft digitális adásait felvenni DVD felvevővel és VHS felvevővel amik csak analóg adásaira alkalmasak?
TV Sony Bravia KDL-32R400C
VHS Philips VR550
DVD Philips DVDR3480
VHS Pacific PV619
VHS Samsung SV-261GX
Mind az összes felvevő AV1 AV2 tud, hogy lehet legalább arra megcsinálni hogy a TV csatornán látható adó AV-n legyen?
Jövő héten Szombaton lesz egy film Izaura TV-n 15:00-kór azt akarnám felvenni de neten sehol se van fent pedig tavaly is adták az Izaura TV-n és akkor tetszett meg csak senki nem rakta fel a netre így nekem kell felvenni.
Szeretném számítógépemre is felmásolni.
AV1 megy a tv AV elosztóba megy 3 scart ami a videók AV1-ből megy az elosztóba és az AV2-be megy a másik videó VHS Pacific PV619 VHS Samsung SV-261GX a másik Philips VHS-be meg megy Philips DVD mert így szoktam digitalizálni VHS-ről DVD-re vagy régebben pont fordítva DVD-ről VHS-re a sima DVD lejátszó meg megy a DVD felvevő AV2-be mert volt régebben kölcsönbe kaptam DVD filmet és azt tudtam felvenni VHS-re vagy DVD-re.
Másik TV-n egy Samsung és azzal összedugtam akkor a VHS Samsung AV1-n lehetett látni a TV-n az egyik csatornát.
Milyen boxot ajánlasz az Emagról?
Olyan lenne jó hogy abba csatlakoztatóm hozzá a tarr kábelt és akkor nem a tv-be megy.
Ez is jó lenne: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!