Otthoni ,, studio ,, ötletek?
Figyelt kérdés
Sziasztok !
Hobbiból szoktam zenéket csinálni, szövegeket írni. Jelenleg van egy erős laptopom, amire megvásároltam az FL stúdiót. Már egy jó ideje azt csinálom, hogy laptopon fülesen Hallgatom az alapot, telefon hangrogzitovel pedig felveszem a szöveget. Ezt a szöveget utána felmasolom az FLbe és így csinálom a zenét.
Nem akarok nagy rapper lenni meg ilyenek, ez nekem inkább terápia. Ezért is szeretnék valami olcsó de hatékony megoldást, egy mikrofont, popfilterrel, vagy valami ilyesmit. Tudnátok tippeket mondani? Nem akarok ilyen keverőt venni, vagy mi az. Nekem már ez a telefonos szitu is sok esetben jó eredményt hozott, csak macerás és fejlődni is szeretnék.
febr. 18. 12:42
1/2 Ypszilon1980 válasza:
Ha fejlődni szeretnél,akkor ezek kikerülhetetlenek. Létezik laptophoz is mikrofon amúgy, már komolyabbak is,az is egyszerűbb lenne ennél megoldásnál szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!