Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mért kapcsol le az erősítő...

Mért kapcsol le az erősítő vagy a mélynyomó?

Figyelt kérdés
Lenne egy olyan problémám h van egy erősítő + mélynyomó kocsiba nade eddig még 2 számnál azt csinálta h kikapcsol és csak a 4 közép szól ha halkítok akkor vissza kapcsol de a többi számnál ugyan olyan hangerővel semmi gond és nem hangosabbak azok a számok a többinél. ha nem jár a motor akkor az 1ik számnál nem megy el de ha elindítom + világítás be akkor elmegy. aksi 55Ah kábelszett SAL, erősítő 550W mélynyomó 600W.
2010. okt. 24. 17:51
1 2
 11/14 anonim válasza:
az öt év és ha elég meleg akkor kiszáradhatnak az erősítőben lévő kondik
2013. aug. 21. 12:51
 12/14 anonim ***** válasza:
37%
Nekem is volt hasonló problémám,tudni illik én audio cuccokkal foglalkozom már 10 éve,de egy dolgot kihagytak az előttem szólók! Egyben ez az egyik oka valószinű! Tehát húzgáld le a hangszórókat és egyesével kösd be,aztán szépen minden hangszóróval hangosits,de úgy hogy egyesével rakosgatod rá a hagszórókat,tehát mindnek rajta kell lennie csak ,elsőnek eggyel,aztán kettővel ,és igy tovább hallgasd a cuccot nagy hangerőn! Meglesz a probléma szerintem valamelyik hangszóró lesz a ludas!A másik meg az hogy nevetséges, hogy a kábelek,akksid,kondi baj lenne!Esetleg testprobléma,de ilyen teljesitményű erőlködőbe felesleges az egy farados kondi,mivel az autőerősitőd táprészében elég szűrés,pufferelés van ehhez a teljesitményhez !
2013. dec. 26. 15:42
 13/14 anonim ***** válasza:

"nevetséges, hogy a kábelek,akksid,kondi baj lenne"

Akkor röhögni fogsz, de sok hibás erősítő pusztán a kondik cseréjével megoldódott.

Ez nem ugyanaz a kondi amivel a tápot pufferelik.

2013. dec. 26. 19:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem az a kondi! Tisztában vagyok ezzel,de egy autoerősitő amire 600 watt van irva annak max a táprésze tudja ezt a teljesitményt! Egy 600 wattos erősitő autóba tehát 2x300 watt körül ,az jó ha tudja a 2x 100 wattot,és nem beszélek hülyeséget mivel nagyon régóta vagyok a szakmába,sőt utánépitek olykor!
2013. dec. 27. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!