Egyes emberek mikor fogják már fel hogy a Kézi számítógépek azok nem kézi konzolok?
Figyelt kérdés
Mármint a Nintendo switch és a steam deck azok kézi konzolok, míg a asus-nak lenovo-nak és az msi-nek Kézi számítógépe van. Egyes emberek miért nem látják a különbséget konzol és pc között?2024. febr. 6. 19:56
21/25 A kérdező kommentje:
20-as de a kérdésem kérdés. Jó nagy gyökér vagy amúgy. Miért akarnák megerősítést ha egyértelmű hogy ezek pc-k? Még a gyártójuk szerint is az mert annak írják a oldalukon. Amúgy hasonlítsd már össze a Nintendo switch-et egy kézi pc-vel mert teljesen különböznek.
2024. febr. 11. 12:36
22/25 anonim válasza:
Miért vagyok gyökér, áruld már el? De bocs, ha megbántottalak volna, valóban erősen fogalmaztam. Mindenesetre szerintem ha nem megerősítést várnál, a véleményünket kérdezted volna. Amúgy szerintem is lehet ezeket kézi számítógépnek, vagy akár vezérlőkkel ellátott tabletnek is hívni, de a konzol-funkciójuk az erősebb, azaz elsősorban játékhoz veszik őket legjobb tudomásom szerint. Egyezzünk ki mondjuk egy többfunkciós kézi konzolban, vagy hasonlóban. Nem lehet mindennek külön jól hangzó nevet adni. Még androiddal is csinálnak ilyeneket egyébként, azokon is futnak üzleti appok is.
23/25 A kérdező kommentje:
Nem érted, azt hogy így hívják nem én találtam ki. Maguk a Gyártók is így hívják. Szerinted ezek a nagy cégek nem tudják hogy mit gyártanak és tévesen hívják kézi számítógépnek?
2024. febr. 11. 15:24
24/25 anonim válasza:
25/25 anonim válasza:
A wikipédia szerint ezek (Steam Deck, Asus ROG Ally, Lenovo Legion Go) mindegyike "handheld gaming computer", de szerepelnek a játékkonzolok között is pl. a Switch mellett. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!