Ciki 18évesen számítógépen/konzolon játszani?
Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 13:58
1/9 anonim válasza:
A játék nincs korhoz kötve :) Nem ciki.
3/9 anonim válasza:
nem, apám 43 és ő is folyton játszik ha van rá ideje. én is szoktam játszani a gépem, és fogok is amíg nem unom meg..
19L
4/9 anonim válasza:
én MMORPG játékokban találkoztam 30-40 körüli emberekkel is :D jó fejek voltak nagyon
14/F
5/9 anonim válasza:
19 éves vagyok és én is játszok számítógépen. Persze nem ez az életem, de ha unatkozom, vagy ráérek, akkor szívesen leülök a géphez.
6/9 anonim válasza:
Sztem ez attól függ hogy mennyit játszik valaki..
Az elég ciki ha valakinek ez teszi ki az életét és minden nap 4-6 órákat gubbaszt a konzol előtt és nyomja a hülye játékot aminek gyakorlatilag semmi értelme, és amit ugyanúgy végigjátszhat majd nyugdíjjas korában is amikor már nem bír majd járni se...
Az megint más ha hétvégenként játszik valaki 1-2 órát lazításképpen, az egyáltalán nem ciki..
7/9 anonim válasza:
nem ciki
vannak kifejezetten felnőtteknek készült játékok is :)
8/9 anonim válasza:
mikor van apumnak ideje *40éves * mindig leülünk játszani need for speedet :D
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!