Milyen NAS-t ajánlotok média streaminghez?
A következőket szeretném, ha képes lenne rá:
5-6 eszköz akár egyidejű kiszolgálása (LAN-on és/vagy WAN-on) (legtöbb esetben max 2-3 várható egyszerre, de jobb többre is készülni).
Legalább 2 slot a merevlemezeknek.
Képesség a fent említett mennyiségű eszközökön lejátszott média transcoding-jére.
Installálható legyen rá a Jellyfin szoftver (ezt használom jelenleg is a média streaminghez, és ez open-source, ingyenes).
A cél, hogy leváltsam az éves szinten igen magas költségű streaming előfizetéseinket (120k+ a költség/év) egy egyszeri beruházással.
Kérlek, ha válaszolsz, tartsd szem előtt, hogy minél költséghatékonyabb, azonban kielégítő megoldást szeretnék találni (az olcsósága ne menjen a minőség romlására).
Továbbá fontos megemlíteni, hogy idáig nem volt még NAS szerverem, csak PCket használtam a streaminghez, azonban azok nem futhatnak állandóan, mert lerövidíti az életidejüket (ráadásul nem ez a feladatuk).
Köszönöm szépen!
Valami programajánló transcodeoláshoz? Jellyfinnél az összes eszközön támogatott a H.264 8 bit, erre szeretném azokat átkonvertálni, amiknél szükséges. (közben belenéztem, és a filmjeim között igen kevés volt egyelőre, amit nem tud transcode nélkül lejátszani, mert eleve H.264 volt).
Csak hogy jól értettem-e #1; azt mondod elég ha megfelelő formátumban van az összes, ha nem kell transcode, akkor untig elég a jó sávszélesség?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!