Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hifisták, audiofilek! Elektron...

Hifisták, audiofilek! Elektroncsöves vs Félvezetős vs Hibrid erősítő?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb és miért? Melyik szól szebben?

febr. 4. 07:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

" Csakhogy itt nem arról volt szó, hogy mi a sorrend "

Ha nem tűnt volna fel, én egy adott kijelentésedre reagáltam, ERRE a kijelentésedre: "A végén pedig ott van a leggyengébb láncszem, a hangszóró" --> Ennek kapcsán írtam fentebb, amit írtam.

Az, hogy mi a kérdés, azt én értem.

" Egyébként meg olvasd el Sipos Gyula cikkeit erről a témáról, ő egy „kicsit” jobban ért hozzá, mint te, vagy itt bárki. "

Elolvastam, és elolvastam mások írásait is. Nem csak a Sipos ért hozzá, vannak hozzáértőbbek is.

febr. 15. 16:23
 22/25 A kérdező kommentje:

Kicsit gondolkodtam ezen a hibrid dolgon. A legtöbb hibrid integrált sztereó erősítő úgy épül fel, hogy az előfok az csöves, a végfok pedig tranzisztoros. Fordítottja is létezik?

Van olyan integrált erősítő, ahol az előfok félvezetős és a végfok csöves?

febr. 15. 17:32
 23/25 anonim ***** válasza:

"Van olyan integrált erősítő, ahol az előfok félvezetős és a végfok csöves?"

Ilyenről nincs tudomásom. Szerintem ilyen nem volt. Integrált erősítőket hibrid verzióban, nem csinálnak így.

febr. 15. 17:39
 24/25 anonim ***** válasza:
Építettem gitárhoz 50w-os csöves erősítőt, nem is sikerült elsőre igazán jóra a kimenő trafót megtekernem és még így is rögtön leesett az állam mennyire szebben jönnek a hangok aminek tere és dinamikája is van mint a hasonló teljesítményű tranzisztoros gitárfejem.
febr. 24. 04:27
 25/25 anonim ***** válasza:
Tud harapni rendesen, az a rengeteg elektron nem téved, ha hibázik se! :)
febr. 24. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!