Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 vs. Ps3? :DDD Bőveben...

Xbox 360 vs. Ps3? :DDD Bőveben lent

Figyelt kérdés
az lenne hogy kb. melyik az erőseb mindemben a ps vagy az xbox grafika stb. vagy egy szint? azt tudom hogy a ps az abban jobb hogy játszik csomó mindent csak melyik az erőseb melyiket érdekesebb venni az ár nem izgat :P
2010. okt. 23. 23:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
PS3, mert több exkluzív játék és ingyen PSN!
2010. okt. 23. 23:39
 2/20 A kérdező kommentje:
thank you :)
2010. okt. 23. 23:45
 3/20 anonim ***** válasza:
Na, itt oltári nagy veszekedés és hajcibálás lesz, előre érzem. :D Amúgy Wii. :D
2010. okt. 23. 23:57
 4/20 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..

Ugyan ez a téma durván 200 válasszal.

2010. okt. 24. 00:05
 5/20 anonim válasza:

ezen nagyon sokan filóznak, annyi fórumot találsz ahol több ezer oldalon vitatkoznak róla :D

am nekem XBOX360, és teljes mértékben megvagyok vele elégedve

2010. okt. 24. 00:14
 6/20 anonim válasza:

attól függ

XBOX Live egy sokkal kiforrottabb dolog mint a Playstation Network a Live-n lehet demo-kat letölteni, játékokat, dlc-ket vásárolni, gamertagok stb viszont a PSN ingyenes

A grafikája a PS3-nak jobb, viszont ahoz blue ray lemez kell ami miatt a játékok 15 rugót nyomnak.

Az xbox kontrollere szerintem sokkal kényelmesebb, kézreállóbb, de ez egyénfüggő

A PS3 nem néz ki jól katódsugárcsöves(hagyományos nagy) tv-ken, viszont az xbox ugyanojan jó mind LCD, PLAZMA, LED, katódsugaras tv-n is.

Az xbox jóval olcsóbb mint a ps3

Az xboxra van flash amivel lehet rá tört játékokat rakni, ellenben a ps3-mal amihez nincs.

Én az xbox-ra voksolok, de nem utasítanék el egy ps3-mat se:D;)

2010. okt. 24. 08:38
 7/20 anonim ***** válasza:
Szerintem Xbox 360:D Grafikába jópáran úgy mondják, hogy az Xbox-nak 1 fokkal szebb a grafikája.Én már csak amiatt is Xbox-ot fogok venni, mert nincs modern HD TV-m(és nem is áll módomba venni új TV-t).Rengeteg jó játék van Xbox-ra is, én például főként a Left 4 Dead 1 és 2 miatt venném meg, de van más rengeteg játék is ami miatt megvenném.A te véleményed is számít, nézzél körül boltokban milyen játékok vannak Xbox-ra és PS3-ra, és amelyiken több olyan játék van, ami tetszik, azt vedd.Mert például(mondom PÉLDÁUL!)PS3-on 3 olyan játék van, amit igazán szeretnél játszani, míg Xbox-on 13.Akkor egyértelmű, hogy az Xbox-ot vennéd, mert azon tovább tudnál játszani egyfolytában.
2010. okt. 24. 09:02
 8/20 anonim ***** válasza:
xbox 360! grafikája jobb mint a PS3-nak kivéve az exclusive játékokat! kontroller e jobb mint a PS3-nak! igaz PS3 nak dvd- olvasója cpu-ja erősebb! de csak az exclusive játékoknál látszik! leg fontosabb az Exclusive játékok xbox360: Gears of war 1,2 halo reach a legjobb a halok között! Alan wake! fable1,2,3 a 3 rom most jelenik meg! de torrenten már fenn van és szerintem nagyon jó!XD forza 3 xbox360 szerintem ennyi! vagy lehet van több is! PS3: god of war 1-2-3 ezek a kedvenceim! killzone! Gran Turismó! uncharted2! ezek a jó játékok PS3-ra! neked melyik játékok tetszenek jobban azt válaszd!
2010. okt. 24. 09:49
 9/20 anonim ***** válasza:

Én ezt ajánlom a kérdezö figyelmébe:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=PS3+Xbox+360..

(de mivel úgy sem néztek utána)

Nos, a PS3 exkluzív játékok grafikájában letolja az Xbox 360-at, multiplatformokban kevésbé, mivel az összes multiplatform játékot elkészítik Xbox 360-ra, utána meg fogják és leportolják PS3-ra, az meg így néz ki!

Ezért kell azokat a gameket nézni/összehasonlítani, aminél megvan a külön célplatform! ;)

De a grafika egy dolog, a játékélmény a fontosabb!

Nézz utána, melyik gamekkel játszanál szívesen:(exkluzív játékok lesznek)

Xbox 360: Halo, Alan Wake, Forza, Gears of War, Limbo, Left 4 Dead!

(Többet nem tudok, majd még valaki kiegészíti!)

PS3: Killzone, Heavy Rain, Gran Turismo, Uncharted, LittleBigPlanet, Motorstorm, inFamous, Resistance, Modnication Racers, God of War, Heavenly Sword stb.

Még pár dolog,

- multi szempontjából az Xbox Live kiforrottabb, de fizetös, míg a PSN ingyenes!

- mindkettö flashelhetö, bár a PS3-é még nem eléggé forrott ki!

- Az ilyenek, hogy "szar kontroller stb." egy marhaság!

Lehet használni mindkettöt, ha nem megy, akkor meg veszel egy XFPS Rate Up adaptert és rácsatlakoztatsz egy billt+egeret!

- A PS3-at lehet használni Blu-Ray lejátszóként is

- Az új mozgásérzékelök közül a Move hardcore+cascual, míg a Kinect inkább csak cascual játékokat céloz meg!

Ennyi lenne, további információhoz használd a linket, amit adtam! ;)

2010. okt. 24. 10:33
 10/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2010. okt. 24. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!