Temuról zseblámpa?
A temu-n kb minden szar. Olyan mint a shein. Selejtet árulnak.
Ez a lámpa tejfölösdoboz minőségű műanyagból van. Akkumulátora valószinüleg a leggagyibb amit csak tudtak szerezni.
4000-ért nem lehet normális lámpát gyártani.
Az túlzás, hogy minden selejt. Én vettem BT - analóg transmittert, DVI - Hdmi fordítót, ... és jól működnek. Csodát nem kell várni, de ár/ érték arányban kifejezetten jók, ha nincs igényed magas minőségű drága cuccokra.
SSD meghajtót, külső winchestert mondjuk nem mernék ott venni.
Engem szó szerint lenyűgözött a Temu web oldal tulajdosonának ritkán látható profizmusa, ami a szervezettséget, megbízható szállítást illetni. Az a gyors szállítás, precíz, és részletes csomag státusz követés, megbízható szolgáltatási szint, amit kifejlesztettek, elismerésre méltó profi munka, ammán tutti. Kevesebb, mint két hét alatt ért ide a csomagom Kína alsóról a rekettyésből, vámolva, házhoz szállítva, szinte fillérekért. ( gondolom ez csak bevezető kampány, aztán leszoknak az odafigyelésről, olcsóságról )
Temuról semmit. gagyi kinaí szemetet küldenek. Azt se tudod hogy mit kapsz,
nincsen kép a termékről, hetekig is eltarthat a kiszállítás. és ha defektes cuccot küldenek akkor ráb*sztál mert nem kezdhetsz vele semmit. 4000ftért kapsz bárhol elfogadható minőségű zseblámpát elektronikai üzletekben pl médiamárktban.
Hát egy próbát megér.
Attól függ mennyire akarod használni. Ha csak néha-néha, akkor jó lehet. De komoly használatra komoly lámpa kell. Olight vagy valami hasonló márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!