Apple aipods pro 2 bal nem működik?
Figyelt kérdés
Apple aipods pro 2-nek a baloldala nem működik. Amikor feljön a kis ablak ahol irja hogy mennyire van feltöltve, kiveszem a jobbost akkor csak a füleseket mutatja de a tokot nem viszont ha a balost veszem ki akkor semmi nem történik. A touchpad sem ad semmi hangjelzést, és amikor a fülembe rakom akkor sincs semmi. Gondoltam nem adja át a töltést, próbáltam a régi alufoliás modszert, szintén semmi. Próbáltam már a tetejét is kitömni egy kicsit hátha csak nincs benne rendesen, de "meglepően" szintén semmi siker. Gari már nincs rajta, van ötlet hogy mit tudok ilyenkor csinálni vagy inkább vennem kéne újat?2024. jan. 4. 08:59
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam a resetet többször is, sajnos semmi. Az alufóliát az alján lévő 2 fém részre tekertem 1 rétegben, mert a tokban lévő "pöckök" állásából gondolom azon keresztül veszi fel a töltést
2024. jan. 5. 00:13
3/3 anonim válasza:
Aha... és arra nem gondoltál hogy zárlatot okozol az alufóliával? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!