Használt, de távirányító/kontroller nélküli tévé, játékkonzol, ilyesmi esetén ti is arra gondoltok, hogy esetleg lopott?
Három távirányítót b@sztak szét a gyerekek idén, csak azért nem többet, mert a harmadik után bekeményítettünk, és nem vettünk újat. Szóval nem, nem gondolnék egyből lopott cuccra.
Karácsonyra kértek távirányítót is, de feltételként szabtuk, hogy a nappaliban soha ne legyen cuccuk a földön. (Az előzőekből kettőt úgy b@sztak szét, hogy a földre tették, közben viháncoltak és véletlenül ráugrottak.) A feltétel nem teljesült, úgyhogy nem kaptak újat.
Elvesztették, elkeverték.
"Nekem még a tévé doboza is megvan a pincében, lakótelepen."
Neked igen. Másnak meg nem. Nem tudom, hogy ezen mi olyan nehezen felfogható?
Egy használati tárgynál rendszerint a doboza az, ami első körben a szemétbe kerül. Ha én mindennek őrizgetném adobozát, akkor egy külön raktárszoba kellene csak azért, hogy a dobozokat tároljam. Ez így nem praktikus, és nem is életszerű. Legfeljebb addig, ameddig garanciális, hogy szükség esetén legyen mibe visszacsomagolni, vagy ha valami olyan különleges eszmei értéke lenne magának a dobozának, akkor rendben van, de egyébként: minek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!