Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Használt, de távirányító/kontr...

Használt, de távirányító/kontroller nélküli tévé, játékkonzol, ilyesmi esetén ti is arra gondoltok, hogy esetleg lopott?

Figyelt kérdés
és nem a kutya vitte ki a kertbe, és ásta el valahol... Az ilyeneknél persze sosincs doboz. Nem konkrét termék, általában.
2023. dec. 25. 15:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Három távirányítót b@sztak szét a gyerekek idén, csak azért nem többet, mert a harmadik után bekeményítettünk, és nem vettünk újat. Szóval nem, nem gondolnék egyből lopott cuccra.

Karácsonyra kértek távirányítót is, de feltételként szabtuk, hogy a nappaliban soha ne legyen cuccuk a földön. (Az előzőekből kettőt úgy b@sztak szét, hogy a földre tették, közben viháncoltak és véletlenül ráugrottak.) A feltétel nem teljesült, úgyhogy nem kaptak újat.

2023. dec. 25. 18:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. dec. 25. 19:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Elvesztették, elkeverték.

"Nekem még a tévé doboza is megvan a pincében, lakótelepen."

Neked igen. Másnak meg nem. Nem tudom, hogy ezen mi olyan nehezen felfogható?

Egy használati tárgynál rendszerint a doboza az, ami első körben a szemétbe kerül. Ha én mindennek őrizgetném adobozát, akkor egy külön raktárszoba kellene csak azért, hogy a dobozokat tároljam. Ez így nem praktikus, és nem is életszerű. Legfeljebb addig, ameddig garanciális, hogy szükség esetén legyen mibe visszacsomagolni, vagy ha valami olyan különleges eszmei értéke lenne magának a dobozának, akkor rendben van, de egyébként: minek??

2023. dec. 25. 21:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Ha csak a doboz hiányzik, nem probléma (legalábbis annak, aki mondjuk kocsival hazaviszi). Ha más sincs, az gyanús lehet, bár már kevésbé, mint eddig. Valóban hülyeség ennyi dobozt őrizgetni, csak gondoltam, majd így könnyebb lesz eladni, főleg ha fel kell majd adni.
2023. dec. 26. 07:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Én gondoltam erre, mikor ilyen terméket vettem, de jól szituált fehér embertől vettem át, a nyaralójánál. Szóval így nehéz... persze lehet szokot lopkodni hobbiból, franc tudja. Lehet a nyaraló se az övé volt, csak éppen oda voot betörve 😃
2023. dec. 26. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!