Kaptam egy Yuraku mp4 lejátszót és nem játsza le a videót. Próbáltam már konvertálni de nem volt jó lehet h csak azért mert rosszul csináltam, nemtudom! Tudana vki sürgősen segíteni? Aki igen az írjon
Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 17:04
1/3 anonim válasza:
Vegyél SONY-t vagy LG-t!
Mert ki tudja hogy miféle Japán kiscég aki átveri a vevőket egy kis pénzért.
2/3 anonim válasza:
Vigyétek vissza ahol vettétek, és az eladót kérd meg mutassa meg, hogyan kell használni, vagy magyar leirást adjon hozzá.
3/3 anonim válasza:
Drága barátom!
Elmondom neked, hogy mi is a teendőd: Először is! Belépsz a: www.yuraku.com.sg-re, és onnan letöltöd az mp4-ednek a driverét. A már letöltött driveren belül, pedig:AVI(MPEG-4+MP3)formátumba kell, hogy átkonvertáld. Ha tényleg figyelewmmel követted a leírásomat, a már átkonvertált filmet megtudod tekineteni a kapott készüléken.
És küldöm ezt minden yurakusnak!
Üdv: Itrion.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!