Hány megapixeles fényképezőgéppel lehet így vagy ilyet fényképezni?
Figyelt kérdés
Nekem van egy fényképezőgépem Fujifilm A170 és 10.2 megapixeles és alig látszik belőle valami,szóval hány megapixeleset kéne vegyek,hogy ennyire jó legyen?
/ezt én csináltam a fentit nem én/
K_p_207_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2010. okt. 21. 21:03
2/11 anonim válasza:
Ha a jelenlegi fényképezőgéped, egy Fujifilm A170 ami 10,2 Megapixeles, akkor a fényképeződ beállításaival vannak gondok. Ezt abból vettem le , hogy amit linkeltél képet, hogy azt te fotóztad, annál jobb minőségű képet csinál az 1,3 megapixeles Nokia 3110c típusú telefonom kamerája, ami 3 éves ;)
3/11 anonim válasza:
És nem minden a megapixelen múlik. Igaz nem vagyok egy nagy fényképezőgép szakértő, amit írtam azt csak következtettem.
4/11 A kérdező kommentje:
És mit kéne beállítsak rajta ? Amúgy köszi szépen,hogy írtál.
2010. okt. 21. 21:20
5/11 anonim válasza:
Bocs, nincs szerkesztés gomb:S
Vaku be volt kapcsolva a Te fényképeződön? Képen nem látszódott. Egyébként ezt a képet én egy Samsung telefonnal készítettem, ami 2 megapixeles :D
Tehát 100%, hogy a beállításoddal van gond, mert elvileg 5x több megapixeles a fényképeződ mint az én telóm, mégsem 5x jobb a fénykép ;)
6/11 anonim válasza:
Életlen a kép, túl közelről csináltad.
7/11 anonim válasza:
Hát nem tudom, nem értek annyira hozzá, esetleg keress egy olyan fórumot ahol fényképezőkkel foglalkoznak, és tedd fel ott a kérdésed.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem,nem volt bekapcsolva a vaku,vakuval elég jól fényképezz úgy is megpróbáltam de úgy meg nem látszott semmi.Köszönöm,hogy írtatok,utána nézek egy pár fórumoknak.
2010. okt. 21. 21:30
9/11 anonim válasza:
Az első kép azért élesebb, mert ott be van kapcsolva rajta a makró. Közeli képekhez az kell. Konkrétan a tieden nemtom hol kell bekapcsolni, de a használati utasítésban tuti benne van.
10/11 anonim válasza:
Meg kéne tanulni kezelni a fényképezőgépet. Például élességet állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!