Milyen bluetooth erősítőt ajánlotok?
Egy hangfalat szeretnék vezeték nélkülivé tenni.
A következő hangszórók vannak benne:
2db JBL 16 centis mély, 35W
2db SAL 10 centis közép, 40W
2db JVC 2.5 centis magas, 100W
És olyan erősítő kellene, ami különtudja szedni a mélyet és a középtartományt, hogy a középsugárzóra ne engedje rá a mély tartományt.
Gondolok itt olyanra, amin van akár 6 kimenet is, és 2 a mély tartományhoz van, 2 a középhez, és 2 magashoz. Akár lehet 12V-os is, csak ne kelljen adapterezni, hanem akkuról menjen.
Találtam egy ilyet:
Ha jól értem, az inputba megy az erősítő speaker outjából kijövő vezeték, a másik kettőbe pedig a mély és a közép hangszórók? Akkor ilyen hangváltóból kell 2, egyik a bal oldalhoz másik a jobb oldalhoz. A csipogókon alapból van szűrő így csak a magas hangokat játsza le, ezeket be lehet kötni pl a középsugárzóval egy csatlakozóba?
Illetve mekkora erősítő érdemes? Nézegettem autós fejegységeket, ezekben van BT, USB, Jack. Jelenleg egy 120W-os erősítővel tudtam tesztelni a hangfalat, jól szól, de olyan 75% hangerőnél már torzít. Egy ilyen 50W-os megfelelne?
Bár ahogy nézek képeket fejegségekről, csak 1 pin-t látok ami az akkutól jön:
van egy +12v power, de melyik a -? Vagy a ground wire lenne? Csak nekem az földelésnek tűnik legalábbis a nevéből azt következtetem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!