A modem újra indítása óta nincs tv adás, mit tegyek?
"mit tegyek?"
Fogadd el hogy az a szolgáltatás amit nem fizetsz az nincs.
Csak tettél egy kis lépést egy igazságosabb jövő felé.
Ne aggódj, valamelyik hajnali központi frissítő adatcsomag amúgy is elrendezte volna.
Nekem Voda szolgáltatás van, és megfigyeltem a telepítés folyamatát, a Diginél is hasonló lehet.
A terepen dolgozó munkatárs a rendszerre csatlakoztatott új eszköz adatait felveszi a saját tabletjával a céges rendszerbe, felhív egy technikust, aki a céges rendszerbe ezzel beregisztrálja az eszközt, és beállítja a szolgáltatásokat. Teszt jelleggel szerintem a kérdezőnél a tv szolgáltatás működését is ellenőrizték, hiszen ha már ott vannak, az nem kerül semmibe, de ha a kérdező másnap megggondolja magát hogy neki mégicsak kell tv, akkor mehetnek a helyszínre akár.
Szóval időnként, mondjuk naponta egyszer automatikusan frissül a kihelyezett eszköz beállításainak listája, de az újraindításkor mindenképpen. És ezt idézhette elő a kábelek dugdosásával.
Az egyedüli visszaút az ügyfélszolgálaton keresztül vezet, a tv szolgáltatás igénylésével.
Esetleg okostv esetén online műsorokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!