T-Kom SetTop Box Scart, RCA vagy Optikai kimenetéről tudok hang jelet levenni?
szükség lenne a TV-ből egy külön hang jelre, amelyet egy BT átalakítóval a család Hallásproblémával rendelkező tagja saját Bt fülesével hall. Többiek normál módon a TV hangját hallják.
Ez csak a kezdet, a többi finomításra vonatkozó kérdésem akkor, ha ez megoldható.
Ha a fülhallgató kimenetről hajtom meg Bt kütyüt >> TV hangszóró elnémul. Emlékeim szeint a Scart-ból ki lehet venni a hangot, de nem emlékszem melyi lábakról. Vagy ez nem lehetséges. Köszönök minden segítséget, ha kell pontosíto.
Smartboxom van.a tv HDMI -vel van összekötve a boxal.
Av csatlakozón jön ki az analóg hang egy 3.5 Jack dugóval a kábel másik végén is 3.5 Jack dugó megy a Bluetooth stickbe.
A probléma az hogy ha a hangerőt állítod a boxon akkor a HDMI -n és az av csatlakozón is egyaránt erősődik vagy csökken.
Lehet játszani hogy a boxon beállítod a fülhallgatóhoz szükséges hangerőt,akkor a többieknek a tv hangerejét kell beállítani.
A HDMI audio extractorral hogy oldod meg a kérdező problémáját?
#1 - #2 lali51:
el voltam havazva melóval, de kipróbáltam az RCA és scartos változatot, valamint az optikai kimenetet mint jelforrások a Bluetooth adapter meghajtására >> sajnos nem működött. Nem tudom megfelelő-e ezeknek a kimeneteknek a jele. Elég-e, megfelelő-e az adapterek meghajtására?
A S.T.Box adatai: ISB 2201 MAG
Ha e [link]
Egy minimál képességű zsebrádió fülhallgató kimenetéről az audioval lakáson belül tökéletesen hallható Bt fejhallgatóval.
Optikai kimenettel rendelkező Tv-t az Optikai transmitter áruházban próbáltuk: 8 ~ 10m-es körzetben stabilan adta a Tv hangját.
Arra viszont nnem emlékszem a Tv "saját" hangja hallható volt-e, lévén távol voltam a készüléktől.
Összekeveredett a két adapter tipus beillesztése. a 3. sor törlendő !
Optikai kimenettel rendelkező Tv-t az Optikai transmitterrel áruházban .......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!