Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sony WH-CH720N hang problémák....

Sony WH-CH720N hang problémák. TS/Discord miért némítja el a zenét és a játékok hangját?

Figyelt kérdés

-Tegnap jött meg a termék. Gyönyörűen szól (appal még jobban) , tud 2 eszközhöz csatlakozni, ahogy írták is.

-De van egy hatalmas gond vele.

-Ha laptopra csatlakoztatom, akkor a jobb alsó sarokban a hangerőszabályzóbál ketté osztja a fejhallgatót:

Fejhallgató (WH-CH720N Stereo)-ra és Fejbeszélő (WH-CH 720N Hands-Free AG Audio)-ra, amit egyáltalán nem értek ,hogy miért csinálja.

-A probléma az ,hogy ha belépek pl TS-re és a jobb alsó sarokban a hangerőszabályzó Fejhallgató (WH-CH720N Stereo)-ra van állítva , a TS Playback beállítások Fejbeszélő ( WH-CH 720N Hands-Free AG Audio)-ra akkor nincs hangja semmi zenének ,és semmilyen játéknak.

-Ha a windows hangerőszabályzónál Fejbeszélő ( WH-CH 720N Hands-Free AG Audio)-ra állítom, akkor marad a TS hang megjön a zene és a játék hang, de annyira gyenge minőségben basszus nélkül, meg a lehető leggyengébb minőségben ,hogy az fáj a fülnek.

-Ha TSen a Playback Device beállításnál átrakom Fejhallgató (WH-CH720N Stereo)-ra akkor én nem hallok senkit , de ők hallanak engem , mert ugye a beépített mikrofon attól még működik.

A kérdésem az, hogy miért nem tudja a fejhallgató kezelni vagy ,hogy lehet beállítani azt ha egy beszélgetős (ts,discord) programba vagyok belépve akkor normalis minőségben adja a zenéket meg a játék hangokat is ?

-Már mindent mindennel IS próbáltunk ,de valahogy nem tudtunk rájönni mi lehet az oka.

-Online meetingnél ha Fejhallgató (WH-CH720N Stereo)-ra van állítva a windows hangerőszabályzónál akkor mindegy ,hogy 100% vagy 0%ra csúsztatom ugyanúgy van hang, mert akkor meg Fejbeszélő ( WH-CH 720N Hands-Free AG Audio)-n érzékeli a meetinget. :D

-Ez most tudom ,hogy eleg bonyolultnak hangzik ,mert kb. minden mindennel összeakad.

-Csak kíváncsi vagyok, hogy a mai világban van-e erre valami megoldás, hogy minden flottul menjen. :))

-Meglátásom szerint, eléggé gyermekcipőben jár még ez a blouetooth technia, így ,hogy nem tudja szabályozni magát, de még manuálisan sem egyszerű .. :( :) De legalább ha zenehallgatásra jó, ha nem megy mellette semmi.. :D

2023. nov. 28. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
21%

Bluetooth fejhallgató nem játékra való. Pont. Vagy hangot küldesz rá, vagy hangot továbbítasz róla. A kettő együtt ilyen minőséget eredményez.

"eléggé gyermekcipőben jár még ez a blouetooth technia"

Nem jár gyerekcipőben, csak arra kéne használni, amire való.

2023. nov. 28. 19:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat. Pont. Te valószínű a lépcsőház megmondója lehetsz. Pont.

Azt ,hogy mire használom had döntsem el én. :D Több ismerősömnek van Bluetoothos fülese ,és simán megy minden.(az nyilván nem zárja ki, hogy ez a típus pont nem használható erre ebben a formában)

A kérdést azoknak és azért tettem fel, akik jártak már hasonlóan vagy van hasonló tapasztalatuk a probléma megoldásával kapcsolatban és tudnának segíteni. Lehet nincs megoldás rá, nem tudom, de egy próbát megér. :)

2023. nov. 28. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:
21%
Ez nem típusfüggő. Ez a technológia sajátossága. Pont. Ezt kell felfogni.
2023. nov. 28. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha ezt állítod:

Vagy hangot küldesz rá, vagy hangot továbbítasz róla.

Akkor például a hívás hogy megy át bt fülesen? Sokan használják telefonálásra, meetingekre gond nélkül. Nem teljesen értem emiatt az állításod.

2023. nov. 28. 23:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor olvasd végig pistike, hátha a következő mondat megvilágosodást hoz.
2023. nov. 28. 23:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Kőszi, te vagy a Jani, most már világos is. Ja, bocs nem, hülye vagyok még mindig nem értem. De nem is akarom érteni, használom boldogan mert nekem működik. Azért kőszi Jani a tippeket.
2023. nov. 29. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!