Sony WH-CH720N hang problémák. TS/Discord miért némítja el a zenét és a játékok hangját?
-Tegnap jött meg a termék. Gyönyörűen szól (appal még jobban) , tud 2 eszközhöz csatlakozni, ahogy írták is.
-De van egy hatalmas gond vele.
-Ha laptopra csatlakoztatom, akkor a jobb alsó sarokban a hangerőszabályzóbál ketté osztja a fejhallgatót:
Fejhallgató (WH-CH720N Stereo)-ra és Fejbeszélő (WH-CH 720N Hands-Free AG Audio)-ra, amit egyáltalán nem értek ,hogy miért csinálja.
-A probléma az ,hogy ha belépek pl TS-re és a jobb alsó sarokban a hangerőszabályzó Fejhallgató (WH-CH720N Stereo)-ra van állítva , a TS Playback beállítások Fejbeszélő ( WH-CH 720N Hands-Free AG Audio)-ra akkor nincs hangja semmi zenének ,és semmilyen játéknak.
-Ha a windows hangerőszabályzónál Fejbeszélő ( WH-CH 720N Hands-Free AG Audio)-ra állítom, akkor marad a TS hang megjön a zene és a játék hang, de annyira gyenge minőségben basszus nélkül, meg a lehető leggyengébb minőségben ,hogy az fáj a fülnek.
-Ha TSen a Playback Device beállításnál átrakom Fejhallgató (WH-CH720N Stereo)-ra akkor én nem hallok senkit , de ők hallanak engem , mert ugye a beépített mikrofon attól még működik.
A kérdésem az, hogy miért nem tudja a fejhallgató kezelni vagy ,hogy lehet beállítani azt ha egy beszélgetős (ts,discord) programba vagyok belépve akkor normalis minőségben adja a zenéket meg a játék hangokat is ?
-Már mindent mindennel IS próbáltunk ,de valahogy nem tudtunk rájönni mi lehet az oka.
-Online meetingnél ha Fejhallgató (WH-CH720N Stereo)-ra van állítva a windows hangerőszabályzónál akkor mindegy ,hogy 100% vagy 0%ra csúsztatom ugyanúgy van hang, mert akkor meg Fejbeszélő ( WH-CH 720N Hands-Free AG Audio)-n érzékeli a meetinget. :D
-Ez most tudom ,hogy eleg bonyolultnak hangzik ,mert kb. minden mindennel összeakad.
-Csak kíváncsi vagyok, hogy a mai világban van-e erre valami megoldás, hogy minden flottul menjen. :))
-Meglátásom szerint, eléggé gyermekcipőben jár még ez a blouetooth technia, így ,hogy nem tudja szabályozni magát, de még manuálisan sem egyszerű .. :( :) De legalább ha zenehallgatásra jó, ha nem megy mellette semmi.. :D
Bluetooth fejhallgató nem játékra való. Pont. Vagy hangot küldesz rá, vagy hangot továbbítasz róla. A kettő együtt ilyen minőséget eredményez.
"eléggé gyermekcipőben jár még ez a blouetooth technia"
Nem jár gyerekcipőben, csak arra kéne használni, amire való.
Köszi a válaszodat. Pont. Te valószínű a lépcsőház megmondója lehetsz. Pont.
Azt ,hogy mire használom had döntsem el én. :D Több ismerősömnek van Bluetoothos fülese ,és simán megy minden.(az nyilván nem zárja ki, hogy ez a típus pont nem használható erre ebben a formában)
A kérdést azoknak és azért tettem fel, akik jártak már hasonlóan vagy van hasonló tapasztalatuk a probléma megoldásával kapcsolatban és tudnának segíteni. Lehet nincs megoldás rá, nem tudom, de egy próbát megér. :)
Ha ezt állítod:
Vagy hangot küldesz rá, vagy hangot továbbítasz róla.
Akkor például a hívás hogy megy át bt fülesen? Sokan használják telefonálásra, meetingekre gond nélkül. Nem teljesen értem emiatt az állításod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!