Egy DVD discman ( mini dvd lejátszó kis képernyős, elemmel is működik) ráköthető TV- re vagy nem?
Figyelt kérdés
Dvd lejátszó kéne, de arra gondoltam a hordozható jobb választás.#DVD lejátszó #Dvd discman
2023. nov. 30. 21:32
1/4 anonim válasza:
Olvasd el a specifikációt a termékleírásban - onnan a feltett kérdésre megtudod a választ.
2/4 Szervizmérnök úr válasza:
DVD discman, milyen csatlakozókkal rendelkezik, szerinted, ha láttam is ilyet, emlékszem rá, vagy mindegyik típus egyforma?
Legfeljebb analóg kompozit videó kimenet, ha van rajta egyáltalán.
3/4 A kérdező kommentje:
DWD discman: Ezalatt a hordozható DWD játszót értem. Gondolom minden DWD lejátsza az audio CD lemezt.
2023. dec. 2. 19:05
4/4 Szervizmérnök úr válasza:
Először is ne használj W-betűt, mert nagyon irritáló.
Másodszor, hiába céloztam finoman:
típus
típus
típus
Nyilván a típusszám ismeretében is előfordulhat, hogy nem mutatja meg a kereső, de legalább rá lehet próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!