Plex, frissítés után LG tévén, miért csak a képernyő bal felső harmadában jelenik meg?
Ma frissítette a tévé (LG OLED 55EG910V) a Plex server lejátszóprogramot. Eddig probléma nélkül ment, frissítést követően viszont a filmek a tévé képernyőjének bal felső sarkánál, a kép kb. harmadában jelenik meg. :-(
Az LG nem tudott tanácsot adni, mi lehet a probléma! :-( LG szervizt hívjam ki, majd megnézik. De nem biztos, hogy tudnak segíteni. :-(
Persze, a tévé garanciája egy hónapja járt le. :-[
A számítógépen nincs elállítva a Plex (szerintem). A legjobb lejátszási minőség van beállítva, a kisebb felbontású filmeket pedig javítja a plex és teljes képernyőben játssza le. Mindevvel eddig nem is volt gond!
A tévé vissza lett állítva gyári beállításokra, mindent újra telepítettem, de a probléma még mindig fennáll. :-(
Plex esetén a tévé nem engedi a képarány állítást, amit eddig engedett!
Az van beállítva! Nem is lett elállítva a számítógépen a plex. Eddig ment is, amíg a tévé nem frissítette a plex-et.
A képeken látható film, pl.: Full HD, tegnap még teljes képernyőn néztem.
Egyébként volt bármi okod arra hogy frissítsd?
Nem jól működött vagy csak remélted hogy a frissítés után "magasabb és szebb" lesz?
Külföldi fórumokon is sokan panaszkodnak ma, tehát, nem egyéni jelenség. Másoknál is ez a frissítés kavart be. :-(
Megoldás még nincs :-( :-[
Persze, ott is azt beszélik, hogy a 2017-es LG tévéket érinti főleg. Az újakkal nincs gond, mert újabb op rendszert használnak. Nekünk is az van. Összeesküvés elmélet ide vagy oda, ilyen kis rejtett hibákkal veszik rá az ebereket az új készülékek vásárlásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!