Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem tudom visszaállítani...

Miért nem tudom visszaállítani a régiot?

Figyelt kérdés

Szóval, az a törtenet, hogy van egy Ninebot f2 plus rollerem, amit a xiaodash nevű alkalmazzással, a sorozatszámát, átírtam és ez miatt, ninebot f2 pro lett, szoftver szerint, amivel föl oldottam a 32km/h, tempomatot, lökés nélküli indulást stb.., de a napokban, jött rá egy "master control firmware update" és mielőtt updateltem volna az rollert, direkt visszaállítottam a sorozatszámot, az eredetire, és úgy updateltem, és most valamiért, nem enged újra régiót váltani, a roller pittyeg háromszor, és kész nem vált át f2 prora. Ez miért van?

Senkit nem szeretnék sürgetni, de holnapig jó lenne ha jönne hasznos válasz, mert szorít az idő bizonyos ok miatt de ebbe nem mennék bele.

2023. nov. 5. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Mert a gyártó letiltotta azt a lehetőséget, hogy csak úgy változtatgassátok a sorozatszámot, egyebeket amivel elérhetőek a plusz funkciók, sebességek.

Vagyis ha lökés nélkül szeretnél indulni és gyorsan menni, akkor venned kell egy pro-t.

2023. nov. 5. 11:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ. Szóval az új frissitéssel bele tette a gyártó, hogy ne lehessen módosítani a rollert?
2023. nov. 5. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy tűnik...
2023. nov. 5. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Szar ügy… nekem van egy ninebot g2 maxom és ott ugyan így átállítottam a régiót, és én úgy frissítettem és nem lett semmi baja. Előbb kellett volna utána járnod, de mindegy már. Legközelebb majd figyelj erre.
2023. nov. 5. 12:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Szóval ha jol értem te is ebben a helyzetben vagy? Vagy?
2023. nov. 5. 12:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem. 😄 Na akkor elmagyarázom.

1. Megvettem a rollert

Utána egyből régiót váltottam.

2. Utána letöltöttem a ninebot alkalmazást, regisztráltam, és frissítettem a rollert.

Én ezt csináltam, remélem érthetően fogalmaztam.

(Nekem az volt a szerencsém hogy benne vagyok egy facebook csoportba és én eleve tudtam hogy előszőr régióváltás globálra, és utána mehet a hivatalos ninebot app.

Utána visszalehet állítani EU-ra, viszont nem tudod utána globálra állítani többet.)

2023. nov. 5. 14:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja értem. De most ezt sehogy sem tudom már megoldani? Arra gondoltam ha gyári beállítast végeznék a rolleren akkor sikerülne e? Szerinted?
2023. nov. 5. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Semmi sem lehetetlen.

Vezérlőcserével, de az elég drága.

Meg van még valami csak arra nem emlékszem, de ha eszembe jut leírom.

De azért próbálkozzál mindennel ami eszedbe jut, hátha

2023. nov. 7. 06:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!