Rambull kérdése:
Mi lehet az oka, hogy egy karcmentes dvd-t nem tudok lejátszani?
Figyelt kérdés
Van egy(műsoros) dvd-m ami látszólag karcmentes, de a rajta található kb 20 perces filmet nem tudom megnézni, csak az első másfél percét...
A lejátszóval nincs gond, minden mást gond nélkül visz, és a lemezt is próbáltam egy másik lejátszóval ami szintén nem vitte...
Annak ellenére, hogy műsoros dvd nagyon fontos lenne, hogy le tudjam játszani (vagy lementeni) mert a rajta lévő filmet sehol máshol nem lehet megtalálni magyar szinkronnal, sem felirattal.
egyébként a dvd-n lévő film formátuma VOB.
2023. nov. 4. 13:06
1/7 anonim válasza:
Ha megpróbálsz a másfél percen túli pontra ugrani, például 5 perchez, az működik? Vagy másfél perc után teljesen halott? Nem mindegy, mert ha előbbi akkor talán még menthető, ha nem is 100%-osan (a hibás ponton elmegy a kép és a hang egy rövid időre). Ha az adott pont után se kép se hang bárhonnan is próbálod indítani, akkor valószínűleg csak profik tudják megmenteni, olyan áron ami már nem fogja megérni neked.
2/7 anonim válasza:
ha a pcre/laptopra telepítesz egy ingyenes dvd lejátszó programot, az lejátssza?
Át tudod másolni a dvd tartalmát a gépre?
3/7 anonim válasza:
Öreg írott lemez? Az cumi. PC-vel is próbáltad másolni? Tehát a világon csak nálad van meg ez a film??
4/7 anonim válasza:
A DVD-k nagy rákfenéje, hogy a rajta lévő tükröződő anyag megoxidálódik, nem kell ehhez karcosnak lenni. Írott lemeznél tipikus probléma volt, hogy 1-2 év múlva már nem lehetett olvasni, de a műsoros se bírja sokkal tovább.
5/7 A kérdező kommentje:
Másfél percnél megakad, és akkor sem megy tovább ha beletekerek. Próbáltam másolni is de csak örökké tartóan másolta és nem haladt semmit. És azt azért kétlem, hogy csak nálam létezik a lemez de mindenesetre sokáig kerestem mire sikerült találnom belőle egy eladó darabot így jó lenne ezt megmenteni... Sajnos a DVD típusárol nem tudok konkrétat mondani, csak annyit, hogy ha magic kinder csinálta a rajzfilmet ha jól emlékszem 2007 vagy talán 2008 ban a monster hotel széria alapján. youtube-on fent van spanyolul franciául stb. de magyarul sehol... szóval már azzal is beérném ha csak a hangot sikerülne lementeni valahogy. https://www.youtube.com/watch?v=wcWpsWu7Ryk&t=92s
2023. nov. 4. 13:28
6/7 anonim válasza:
DVD Shrink [link] és egy vob ba szedd le.
7/7 A kérdező kommentje:
DVD Shrink sem tudja beolvasni, valamivel több képkockát látok mint a lejátszásnál de 15%-nál ez is meg áll és hibaüzenetet dob ki.
2023. nov. 4. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!