Egy 18650 Li-Ion aksit, ami az e-cigimhez tartozik fel tudom
tölteni?
Figyelt kérdés
Több, mint 2 éve már hogy nem használtam az e-cigim és hát azzal szembesültem, hogy telefontöltőre már hiába teszem rá, egyszerűen nem tölt. Eleve azt javasolják, hogy ne telefontöltőről töltsem, hanem vegyek hozzá külön aksi töltőt, na most igazából az lenne a kérdésem, hogy 2 év után van rá esély hogy fel tudom tölteni aksi töltő által? mert ha igen, akkor csak töltőt kell vegyek, ami kb. 2000 ft. de ha az aksi rossz, akkor az sokkal költségesebb lesz, mert ez az aksi 5000-10000-ig is terjedhet.
2023. okt. 30. 18:21
1/7 anonim válasza:
550 ft-tól már rendelhetsz 18650-est.
2023. okt. 30. 19:13
2/7 anonim válasza:
Na az mindenre jó lesz, csak nem E cigihez..
Mit is írnak rá, 30C?
Írni lehet, de ennyi pénzért nem lesz jó.
Néha bejön: tedd töltőre, akár telefonéra is, és feküdj le.
Van némi esély, hogy reggelre "beindul" a töltés.
2023. okt. 30. 19:35
3/7 anonim válasza:
Ilyen hosszú szünet után jó eséllyel sok idő mire az akku felveszi egyáltalán a töltést, akár fél órába is telhet. Rajtahagytad annyit?
2023. okt. 30. 19:48
4/7 anonim válasza:
1-es azt azzal a lendületel ahogy megrendelted, kend is a hajadra. Gondolom 9000mAh igaz? :DDDDD
Kérdező az a gond az akkuddal, hogy túl kicsi a feszültsége már és így a töltő elektronika nem indítja el a töltést biztonsági okokból.
Egy jó külső töltő fel tudja éleszteni az akkut. De olya kell amiben van ilyen funkció.
Nekem az Xtar van. Több halottnak tűnő akksit sikerült újraéleszteni vele.
Nem tudom 2000ért milyen töltőt tudsz venni, de nem ajánlom, hogy mindenféle vacakkal töltögesd az akkut, mert ki is gyulladhat!
2023. okt. 30. 20:05
5/7 A kérdező kommentje:
#3 kb. egy egész napon át töltön volt az e-cigim (Vaporesso LUXE II) és semmi, időnként jelzi, hogy "Battery Error", vagyis aku hiba, az elemek jól vannak behelyezve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!