1/7 anonim válasza:
Semmilyen elektronikai eszköz az ALDI/Lidl áruházakból nem éri meg, messziről kerülendőek. Silvercrest/Medion/Parkside/stb. cuccok alsó polcos kínai termékek amikből minden ki van spórolva - kb. a magyar SAL cuccokkal egyeznek meg. Kis keresgélés után Aliexpressen jobb ár/érték arányú középkategóriás brand name kínai cuccokat tudsz venni kevesebbért.
2/7 A kérdező kommentje:
Ajánlanál egyet?
2023. okt. 22. 10:48
4/7 anonim válasza:
Szerintem meg hülyeség amit az egyes ír. Mármint azt nagy általánosságban kijelenteni, hogy nem éri meg valami csak azért, mert egy bizonyos áruházlánc forgalmazza, én úgy gondolom blődség. Ár-értékben nagyon is lehetnek ezek jók, vagy akár kiemelkedőek! Viszont legtöbbször valóban nem a kategória csúcsát képviselik ezek a műszaki cikkek. Attól függ, hogy mire akarod őket használni! Ha építőipari vállalkozó vagy, akkor az ütvefúrót nyilván ne az Aldiban vedd akciósan! Ha rendszeresen partykat szervezel, akkor ne Lidl eszközökből válogasd össze az eszközeidet a hangrendszeredhez, és akkor se az Auchan-ban gondolkodj, ha csúcskategóriás gamer pc-t építenél! Viszont igenis ki lehet fogni olyan akciókat, ahol jó áron meg tudsz venni ezeknél a multiknál is olyan minőségű cuccokat, ami a hétköznapi használatra elegendőek! Így tekints a dologra! A konkrét esetben 28k forintért kapnál egy 2x15W-os, mono hangszórót, ami ki tudja, hogy hogy szól. Meg kellene hallgatnod! Ha neked elég a minősége, akkor akár még meg is érheti. Pl. PC-hez, zenére, engem egy bazári, egyszerű Trust GXT 38 Tytan 2.1 is teljes mértékben kielégít, ami kb. ennyibe kerül. Ha normálisabb minőségben akarok valamit meghallgatni, akkor meg bekapcsolom a JBL partyboxot. Ha ez sem lenne elég, akkor gondolkodnék csak egy Harman kadon rendszeren.
5/7 Morzsi007 válasza:
Nem hallottam, nem ismerem ezt a hangszórót, de ennyiért normális hordozható JBL-t sem adnak. Ha arra kell, hogy szóljon valami a háttérben, arra alkalmas lehet.
7/7 A kérdező kommentje:
30 alatt tudnátok ajánlani egyet?
2023. okt. 29. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!