Apple airpods 3 hosszabb távon nem kényelmetlen?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni a közel jövőben egy airpods-ot és a kettes és a hármas között gondolkodok.

Van egy Baseus e3 fülhallgatóm ami kísértetiesen hasonlít az airpods 3-ra. Ha ezt az e3-at kb 10 percig használom akkor már elkezdi nyomni a fülem és kényelmetlen.

A hármas a ketteshez képest jóval nagyobb az a része amit berakok a fülembe. Van vagyis volt (elszakadt) egy earpods-om, az nem volt hosszú távon kényelmetlen. Ha jól tudom az airpods 2 és az earpods feje kb ugyan akkora, attól nem félek, hogy nyomná a fülem.

Akinek van airpods 3 fülhallgatója, neked nem nyomja a füledet hosszabb távon?

2023. okt. 19. 06:52
 1/2 Morzsi007 ***** válasza:
Az earpods-hoz képest a sima airpodsok pár tized mm-rel nagyobbak kb. Ha az earpods nem kényelmetlen, akkor nagy valószínűséggel az Airpods sem fog az lenni. Nekem anno 1,5 óra után kezdett kényelmetlenné válni az Airpods, de csak a bal fülemben. Most Soundcore Liberty-t használok, ez fülbe dugós kialakítás, és ez is nyomja a fülemet kb 1-1,5 óra után, de csak a balt szintén. Vagyis a fülemmel van a baj.🥹
2023. okt. 19. 07:31
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinél egyéni. Nem lehet erre válaszolni.

Nekem például az airpods 1 (ami ugyanaz mint a 2-es) a két fülemet különböző mértékben nyomta. Az egyik fülem be volt gyulladva egyszer elég durván, hetekig kezelgették, meg is süketültem ideiglenesen rá. Azóta az a fülem kisebb. Ha cserélhető csöcsös fülest veszek, akkor a jobb oldalira kisebb csöcsöt rakok fel, mert így kényelmes.

2023. okt. 19. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!