Mas is tapasztalta ezt?
Figyelt kérdés
Van egy Ipad air 5-om lassan mar 2 hete nem tudom eladni, mert csak hitegetnek az emberek. Belekotnek mindenbe. Az ara 190 ezer forint es wifi+cellular. Azert nem kell agytrosztnek lenni, hogy ez a gep 230 ezret siman meger. Karcmentes meg kulon biztositas is van ra. Azert raktam fel 200 ala mostmar csak hogy valaki elvigye, de az emberek akkora prolik, hogy kb meg en fizessek nekik, hogy elvigyek. Tenyleg itt tartunk?2023. okt. 17. 09:45
1/6 anonim válasza:
Facebook marketplacen hirdetsz csak, vagy mi? Hardveraprón legyen fent! Ott nem találom, szóval te vagy a hülye. Ha idiótáknak hirdetsz csak, akkor mit vársz??
3/6 A kérdező kommentje:
Majd felteszem meg Hardveraprora. Ha ott sem sikerul akkor megmarad.
2023. okt. 17. 10:12
4/6 akela70 válasza:
Megpróbáltad, itt se ment el :)
5/6 anonim válasza:
tessék itt az embered:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Ez a csóka már hetek óta kérdezgeti hogy mit vegyen
Egyébként tényleg itt tartunk. Örülnek a csórók ha tüskére futja.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolso o 120 ezerert keres. Ez meg 190 ezer. Ertem en ezr a dolgor, hogy csorosag meg stb de azert a szegenyek szama kb bo 2 millio. O nyilvan nem egy ilyen gepet fog kpra megvenni, de azert van kozeposztaly is akinek ezaz osazeg nem sok. Csak egyszerubb megprobalni lehuzni es hulyere venni a masikat illetve igergetni. Sajnalom azt aki valamilyen szolgaltatassal vagy kereskedessel foglalkozik. Ilyen mentalitas mellett k*rva nehez nyugodtnak maradni
2023. okt. 17. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!