LG tévénél más is tapasztalta mostanában, hogy fájl formátumú filmekből egyre többet nem játszik le, azokból sem, melyek eddig mentek?
4,5 éves LG OLED 55EG910V tévénknél tapasztaltuk ezt a jelenséget.:-(
AVI, MKV, MPG formátumokról egyaránt szó van. Alapvetően serviio pro v 2.2.1 keresztül nézzük a filmeket számítógépről. De megpróbáltam közvetlenül is megtekinteni a problémás filmeket a tévén pendrive-ról, winyóról, de akkor sem mennek. :-(
(van olyan friss film, amelyből több verziót is beszereztem, de egyiket sem játssza le sajnos)
Most ez komoly, hogy egy 4 éves tévéhez vennem kell egy külső médialejátszót? :-( Már amikor elvették az HBO GO-t, elgondolkodtunk ezen, ám azt a problémát áthidalta a PS az elérhető HBO Max-el. Sajnos a serviio nem megy avval. :-(
Köszönöm, ezt én is sejtettem. De mi oka lehet, hogy azokat a filmeket, melyeket eddig lejátszott, most már nem. (úgy értem, ugyanazokat a fájlokból, nem újabb verziókat)
A tévén automatikus frissítés van beállítva. Azért, mert úgy gondoltam, az újabb firmware talán aktuálisabban tartalmazza a megfelelő kódolást. Lehetséges, hogy direkt módon lebutítják a frissítésekkel, amivel a tévé korai amortizációját segítik elő? Evvel rákényszerítve a használókat újabb tévék vásárlására. (az HBO GO app, amely nemrég még elérhető volt, még ha nem is működött egy ideje, kikerült a kínálatból. Tehát, volt változás a frissítésben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!