Miben másabb a "ferde" alakú fülhallgató, mint az "egyenes"? linkek vannak
2023. okt. 14. 18:01
1/6 anonim válasza:
Ezt így nehéz lenne megmondani, szerintem ezt attól függ kinek melyik fajta vált be ezelőtt. Nekem "ferde" kialakítású fülhallgatóm van jó ideje, teljesen meg vagyok vele elégedve.
2/6 A kérdező kommentje:
De akkor alapvetően azért vannak különböző alakúak, merthogy különbözőképpen illeszkedjenek a fülbe – az egyedi fülkagyló miatt? Jól gondolom?
A bestbyte-nál ott van 4 változat. Akkor gyakorlatilag csak ez lenne a különbség köztük? (Jó, meg minimális különbség van a mikrofonnál..., de lényegében az most nem számít.)
2023. okt. 14. 18:29
3/6 anonim válasza:
Elvileg a kevésbé ferde nagyobb kinyúló hallgató hosszal, illetve a ferdébb a kisebb kinyúló hosszal alkalmasabb arra, hogy fülkagylón átdobd hátra a kábelt, amivel sokkal kevesebb a szélzaj és a kábelfeszülés. Headseteknél persze a mikrofontáv nagyon sokszor nem alkalmas fül mögé dobott üzemmódra (konkrétan eggyel se találkoztam még, ahol befért volna annyi mérnökóra, hogy jó kompromisszum szülessen mindkét viselésmódhoz), így a kábel állása mondhatjuk, hogy design és praktikum dolga, a merőlegesközeliek felé döntve a mérleget.
4/6 anonim válasza:
Nem teljesen ennyi a különbség. A kialakítás egy része csak az egésznek, de ha jó fülhallgatót szeretne az ember akkor minnél magasabb impedanciájut érdemes nézni mert akkor a hangminőség jobb lesz.
5/6 anonim válasza:
Feltéve, hogy a kimenet tud akkora jelet küldeni ugye.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
5-ös! Huawei P8 Lite-om van. Nem gondolom, hogy mondjuk 30-40 ezer forintos fejhallgatót ne tudna kezelni ez a 8 éves telefon, bár ebben kérlek erősíts meg vagy cáfolj meg, ha nem jól gondolom.
2023. okt. 19. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!