Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miben másabb a "ferde" alakú...

Miben másabb a "ferde" alakú fülhallgató, mint az "egyenes"? linkek vannak

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2023. okt. 14. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt így nehéz lenne megmondani, szerintem ezt attól függ kinek melyik fajta vált be ezelőtt. Nekem "ferde" kialakítású fülhallgatóm van jó ideje, teljesen meg vagyok vele elégedve.
2023. okt. 14. 18:10
 2/6 A kérdező kommentje:

De akkor alapvetően azért vannak különböző alakúak, merthogy különbözőképpen illeszkedjenek a fülbe – az egyedi fülkagyló miatt? Jól gondolom?

A bestbyte-nál ott van 4 változat. Akkor gyakorlatilag csak ez lenne a különbség köztük? (Jó, meg minimális különbség van a mikrofonnál..., de lényegében az most nem számít.)

2023. okt. 14. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Elvileg a kevésbé ferde nagyobb kinyúló hallgató hosszal, illetve a ferdébb a kisebb kinyúló hosszal alkalmasabb arra, hogy fülkagylón átdobd hátra a kábelt, amivel sokkal kevesebb a szélzaj és a kábelfeszülés. Headseteknél persze a mikrofontáv nagyon sokszor nem alkalmas fül mögé dobott üzemmódra (konkrétan eggyel se találkoztam még, ahol befért volna annyi mérnökóra, hogy jó kompromisszum szülessen mindkét viselésmódhoz), így a kábel állása mondhatjuk, hogy design és praktikum dolga, a merőlegesközeliek felé döntve a mérleget.
2023. okt. 14. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem teljesen ennyi a különbség. A kialakítás egy része csak az egésznek, de ha jó fülhallgatót szeretne az ember akkor minnél magasabb impedanciájut érdemes nézni mert akkor a hangminőség jobb lesz.
2023. okt. 14. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Feltéve, hogy a kimenet tud akkora jelet küldeni ugye.
2023. okt. 14. 18:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

5-ös! Huawei P8 Lite-om van. Nem gondolom, hogy mondjuk 30-40 ezer forintos fejhallgatót ne tudna kezelni ez a 8 éves telefon, bár ebben kérlek erősíts meg vagy cáfolj meg, ha nem jól gondolom.

2023. okt. 19. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!