Milyen fülhallgatót vegyek?
Irodában dolgozom, ahol sokan vagyunk. Le kell írni hanganyagokat. Olyan fülhallgatót keresek, ami valamennyire kiszűri a külső zajokat, de nem teljesen, mert akkor ha kifejezetten nekem szólnak, azt sem hallom meg.
Aktív zajszűrőset nem igazán szeretnék, mert azt töltögetni kell úgy tudom, illetve mindenképpen vezetékes kellene. És mivel munka, amivel kifejezetten keveset keresek, nem szeretnék rá a szükségesnél többet költeni.
A fülhallgatók elég jól szigetelnek, főleg a gumiharangosak, ha szól közbe valami, akkor már nem igazán hallod a környezetedet.
Ha van nyitott, félig nyitott kialakítású fülhallgató, mint pl az earpods, azzal hallható minden, persze, ha nem nagyon magas hangerőn szól a zene vagy bármi, de jobban beszűrődik a küldő zaj.
Vettem már egy egyszerű Hama over ear műbőr fülest és mintha még jobban hallanám a külső hangokat... Nem vált be.
Ezért kérdezem, hátha valakinek van tapasztalata, akár valami gamer füles, vagy ilyesmi.
A hangzás nem annyira számít, csak ne legyen nagyon torz, viszonylag tiszta legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!