Z1s2o3l4a5 kérdése:

Melyik kormányt válasszam?

Figyelt kérdés
Amiket nézegettem logitech g27 g29 g920. Mik a különbségek? melyik lenne jobb választás pc-hez, főleg forza motorsportot és assetto corsa szeretnek játszani, néha ets2 es farming szimulátorhoz használnám pluszba. Mik a véleményeg?

2023. okt. 10. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A G27 egy régebbi konstrukció, a G29 és a G920 között meg csak annyi a különbség, hogy az előbbi PS, míg az utóbbi Xbox kompatibilis, de PC-hez mindkettőt választhatod.

Nekem G920-volt, de csak Xboxon próbáltam, és sajnos ehhez nem szabad kormányt venni, mert konkrétan kritikán aluli a támogatása, ezen felül meg a fékpedálban van egy gumidugó, azt kapásból ki kell belőle hajítani Viszont ha újra vennék akkor inkább Thrustmaster-t , mivel annak bordásszijjas a meghajtása, így nem olyan hangos az áttételezése.

2023. okt. 10. 15:33
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Az árnyékkormányt!
2023. okt. 10. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!