Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tplink Deco M4 wi-fi sebessége...

Tplink Deco M4 wi-fi sebessége miért csak 300-350 Mbps?

Figyelt kérdés
Netes előfizetés 1 gigás, kábellel pc-n a sebesség ennek megfelelően 800-900 Mbps. Viszont WiFi-n router mellett állva, ami elvileg vezeték nélkül is tudja ezt a sebességet, ott ennek töredéke jön csak be. Miért? Több eszközzel is mértem (telefon, tablet, laptop…)

2023. okt. 10. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
2.4Ghz-en csak 300 Mbps-et írnak a forgalmazók oldalain, és 5Ghz-en tud 867 Mbps
2023. okt. 10. 13:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok, de ha átállítom a routert csak 5 GHz működésre, akkor is ugyanilyen eredmény jön ki. Telefon, tablet tudja az 5 GHz-et tehát az sem lehetne gond…
2023. okt. 10. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen telefonnal méred? Ugyanis a Samsungnak volt régebben ez az agybetegsége, hogy korlátozták a középkategóriás telefonokban a wifi sebességét.
2023. okt. 10. 14:28
 4/4 A kérdező kommentje:
iPhone 13, iPad 9. Gen. Más routerrel is próbáltam, azzal hozta a 6-700 Mbps sebességet, mondjuk akkor sem a vezetékes 900-at, de azért mégse 300…
2023. okt. 10. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!