Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a menete a tv elöfizetésnek?

Mi a menete a tv elöfizetésnek?

Figyelt kérdés
Tetöantennám van,nem az a müholdas.Ha pl elöfizetek valamelyik tv szolgáltatónal nem müholdasra,akkor annak mi a menete Mindenképpen kijönnek házhoz szerelni valamit ? vagy csak adnak valamit amivel én is megoldom

2023. okt. 4. 21:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindig tv re gondolsz? Az tető vagy szoba antennás
2023. okt. 4. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha működik az antenna, szerintem nincs vele különösebb teendő. A tévészolgáltatók kábelen és/vagy műholdon vannak jelen, tehát az antennád ebben az esetben nem számít. Ha csak az antenna opció, akkor a MinDigTV szolgáltatásait fogod élvezni, ezek között van ingyenes, és fizetős. Itt le vannak írva a technikai részletek is.

[link]

2023. okt. 5. 07:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Elolvastam,de azt a 16 ingyenes csatornát a mindigtv-nél hogy tudom behozni? Hoába inditok keresést ezeket amit leirnak nem találja.
2023. okt. 6. 13:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Talán...

- A jelerősség nem elegendő a mostani antennával ( [link]

- Kb. 10 évnél régebbi a tévé

- A tévé beállításaival van probléma.

2023. okt. 6. 13:32
 5/10 A kérdező kommentje:
A lefedettség az jo. A tv-már mindent probaltam beallitani.minden országot kiprobaltam. A hálozatnál invitelt ír ki de azt nem tudom modositani.amugy arra sincs elöfizetésem
2023. okt. 6. 16:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Hogy jön a képbe egyáltalán az Invitel? A tévé szerintem nem is az antennával van összekötve. Az a kábel, amit bedugtál, valószínűleg az Invitelé volt valamikor.
2023. okt. 6. 16:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha Budapest a szándékozott vételi adó ne automatán, hanem kézi kereséssel és adatmegadással keress le 1 multiplexet.

Frekvenciája: 498MHz adó: Széchenyi hegy és Száva utca:

Ha nem Budapest, akkor keresd (hol is laksz?, mert nagyon nem mindegy) le ami hozzád közel van és a hozzátartozó multiplex frekvenciát.

2023. okt. 6. 21:44
 8/10 anonim ***** válasza:
De rendes digitális adást keresel? DVB-T képes a TV? Vagy van DVB-T Box-od? Antenna rendesen csatlakozik? Jó irányba néz?
2023. okt. 7. 18:11
 9/10 A kérdező kommentje:
DVB-t képes a tv.az antenna rendesen csatlakozik.az hkgy helyes iranyba néz e nem tudom.
2023. okt. 8. 20:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, merre laksz. A fenti linken látod az adótornyok helyzetét. Legalább nagyjából be tudod lőni, merre van a legközelebbi.
2023. okt. 8. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!