El lopták az előfizetéses telefonomat! Mi a menete, ha nem fizetem?
Rendőrségi feljelentés megvolt. Csak a készüléket tiltottam le, mert a kártya nálam van.
Arra lennék kíváncsi, hogy rám tud e ülni a telefon szolgáltató, így hogy már nem fizetem a részletet úgy, hogy le tiltásnál kérték a rendőrségi feljelentéses papírt.
A szerződés felbontásánál nem írtak semmi olyat, hogy be fogják hajtani, csak mindenki mond mindent nekem, hogy kell fizetni, de ha rendőrségi feljelentés van róla, főleg, hogy tudom, ki lopta el, akkor nem vagyok köteles fizetni.
Plussz most vettem egy autót és nem szeretném, ha azt el vinnék, egy ilyen pitiáner tolvaj miatt.
Válaszotokat előre is köszönöm!!!
A készüléket biztosan fizetned kell. A szolgáltatót nem érdekli, hogy tőled ellopták a telefont, te részletre vetted és még nincs kifizetve.
Gondolj bele, ha te adnál el részletre egy telefont vkinek, akitől ellopnák, akkor ugyanúgy elvárnád tőle, hogy kifizesse neked, nem?
70 kilós? Egy kilot 100ezerre mondanak
Akkor mennyi volt a telo? 😁😁🤔
ha nem fizeted, akkor a szolgáltató bontani fogja veled a szerződést, megkapod a számlát
általábab tarifakötbér, készülékkedvezmény és belépési díj szokott lenni
ha ezt se fizeted, akkor eladják a követeléskezelőnek, aki már egy nagyobb díjat fog kérni
ha ezt se fizeted, vihetik a kocsit is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!