Szomszédom látja hogyha csatlakozni akarok a tévéjére mobillal?

Figyelt kérdés
Samsung tvje van, nekem samsung mobilom. Bluetoothon meg a smartviewen, meg debxen próbálok felcsatlakozni. Illetve dexen is. BLuetooth kapcsolat sikerült de semmit nem tudok csinálni, a többire pedig azt írja hogy nem sikerült. A miértje pedig az hogy éjfélkor is bömbölteti a tv-t, hiába kértem szépen hogy vegye le a hangerőt nem érdekelte. Így szeretném csesztetni felugró ablakokkal ha már aludni nem tudok tőle.
2023. szept. 28. 11:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

"Ha a villanyórája a folyosón/lépcsőházban van akkor nyomd le. Én azt csináltam. :D"

első gondolatom nekem is ez volt csak ő is le tudja akkor kapcsolni az enyémet az olyanja van.

2023. szept. 28. 15:27
 12/19 anonim ***** válasza:
37%
hát lakatold le a sajátod
2023. szept. 28. 15:29
 13/19 A kérdező kommentje:

"hát lakatold le a sajátod"

Ő is le fogja az övét.

2023. szept. 28. 15:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor tegyél kutyasz*rt a lábtörlőjére
2023. szept. 28. 16:04
 15/19 Salx Narval ***** válasza:
50%
Én meghívnám egy sörre a csesztetés helyett és mellesleg megemlíteném a felmerülő problémámat. El sem hiszed mennyire előzékenyek tudnak lenni az emberek ha kicsit közelebbről megismerkednek egymással. Nyilván vannak kivételek de egy próbát azért megér mielőtt borsot törtök egymás orra alá.:D
2023. szept. 29. 05:07
 16/19 A kérdező kommentje:

"mellesleg megemlíteném a felmerülő problémámat. "

Olvasd el a kérdésem mégegyszer.

2023. szept. 29. 07:07
 17/19 Salx Narval ***** válasza:
Első olvasásra is megértettem.:D A kérés nem egyenlő a sörözgetés közbeni haverkodással de természetesen ez a ti hozzáállásotokon múlik. Én jó pár szomszédvitát elcsitítottam hasonló módon, nyilván a szomszéd öreglányt nem sörözni hívtam.:D
2023. szept. 29. 07:42
 18/19 A kérdező kommentje:
szépen kértem többször is, mondta hogy szerinte nem hangos, de ha zavar engem az meg nem érdekli őt.
2023. szept. 29. 08:00
 19/19 Salx Narval ***** válasza:
Az a baj, hogy sajna mindkettőtöknek jogos lehet az igénye, neki a hangosabb TV nézéshez ha ez bizonyos határt nem lép túl, neked viszont a pihenéshez van jogod. Esetleg próbálkozhatnál az adott falrész feléd eső részének a hangszigetelésével tudom , hogy ez macerás és akár költségesebb is lehet egyes szigetelőanyagok, v burkolatok esetében de mit tehetnél ha nem tudtok kompromisszumot kötni. Az volna a jó ha ő is belátóbb lenne és tenne egy szigetelőlapot legalább a TV mögé. Én megértem a problémádat de azt is tudom, hogy mivé fajulhat egy elmérgesedő szomszédkapcsolat, ezért próbáltam békésebb megoldást tanácsolni. Kívánom, hogy a szomszédod térjen jobb belátásra, neked pedig türelmet a probléma orvoslásához, legyen ez bármi is.
2023. szept. 30. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!