Szomszédom látja hogyha csatlakozni akarok a tévéjére mobillal?
"Így szeretném csesztetni felugró ablakokkal ha már aludni nem tudok tőle."
BTK 423. § (1) Aki információs rendszerbe az információs rendszer védelmét biztosító technikai intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve vagy azt megsértve bent marad, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
"Így szeretném csesztetni felugró ablakokkal ha már aludni nem tudok tőle."
Imádlak! 😃😃😃
Ha a villanyórája a folyosón/lépcsőházban van akkor nyomd le. Én azt csináltam. :D
A hülye kihívta az áramszolgáltatót hogy nincs nála villany. Visszakapcsolták, 10ezer kiszállás és mentek is.
"Ha a villanyórája a folyosón/lépcsőházban van akkor nyomd le. Én azt csináltam. :D"
Ezt nem ajánlom. Velem ha ilyet csinálna valaki, azt nagyon csúnyán megdolgoznám és még fel is jelenteném károkozásért.
Sok elektromos eszköz nem tolerálja a villanyóra kapcsolgatást, túláram miatt tönkre mehetnek és ezzel egy időben a kapcsolgató orra meg karja is tönkre mehet.
"Sőt, azt is látja, ha a wifijét használod."
Wifijére nem tudok csatlakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!