Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A 3D TV-k miért aránytalanul...

A 3D TV-k miért aránytalanul olcsók?

Figyelt kérdés

Véletlenül éppen egy LG 102 cm-es 3D TV-be futottam bele és új ára is 60 ezer Ft körül volt??? és valahogy nem értem.

van valami hátránya ezeknek?

2023. szept. 28. 08:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem voltak olcsók. Nem bukkantál semmire. Nem annyiba került újonan. Azt hiszem ennyit lehet érdemben reagálni.
2023. szept. 28. 18:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Nagyon akartam, még 2019 augusztusában 3D OLED tv-t venni, de akkor már nem létezett a piacon 3D-s.

Még vettem egy 3D kamerát, mivel a korábban kapható 3D tv-k tesztpéldányai hihetetlenül gyönyörű mélységet és szinte mellettem rlsüvítő tárgyek érzetét keltették, nagyon realisztikysan!

Vártam a jobb,, újabb, nagyobb aktív 3D mrgjelenítőkre, de akkor még csak 3 miélió körül lehetett megvenni egy komolyabb, 65-75"-os képernyőjű darabot.

Aztán ahogy olcsóbbak lettek az OLED-ek, ehy 65"-os már 600e-ért kapható volt, vártam még, hogy mrgjelenjen 3D-ben is.

Addigra eltűnt ez a hihetetlenül realisztikus élményt nyújtó megjelenítő technika.

Ahogy néztem akkoriban a bemutató példányokon, a passzív rendszrrű mem volt igazán jó, de az aktív, kapcsolgató szemüveges egyszerűen lélegzet elállító térhatású élményt nyújtott a kiállított bemutató tv-ken!

Nagy hiba, hogy megszüntették a gyártását!

2023. szept. 29. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!