Ezt a Soundbart hogy tudom a PC-hez kötni?
Erről lenne szó.
HDMI-n nem tudom, mert az össze van kötve a monitorral a VGA. Van optikai kábel lehetőség, de nem látom, hogy a számítógép alaplapján lenne ilyen lehetőség.
3,5mm jack - 3,5mm jack kábelt ha veszek, és azt bedugom az alaplapi jack csatlakozóba működhet, vagy nem lesz jó a minőség?
Német oldalon ezt találtam a bővebb leírásban:
1x HDMI ARC, 1x USB 2.0 playback, 1x Coalxial-IN, 1x Aux-IN
Nincs gond az analóg átvitel minőségével ebben a vonatkozásban, teljesen vállalható. Attól függetlenül, hogy az alaplapi hang elvileg nem a minőség csúcsa, de gyakorlatilag megfelelő.
Földhurok okozta zúgással pedig bizonyára nem kell számolni, mert a hálózat (föld) irányába a tápegység elválaszt (nem védővezetős).
4. Valamit elnézhettél (még a számom is):
https://www.youtube.com/watch?v=B_XDlmQKz_8
Legalább ne makognál nekem ékezet nélkül...
1x Aux-IN van.
Gondolom ide megy a 3,5mm Jack.
A kérdés, és amit nem tudok, hogy ez arra való, hogy pl. egy mp3 lejátszóval összedugjam, vagy összeköthetem az alaplappal?
Bár eléggé unszimpatikus a dolog eddig, lehet ez az eszköz inkább tévékhez javallott.
Emellett a különböző csatlakozási lehetőségek flexibilis csatlakoztathatóságról gondoskodnak:
1x HDMI (ARC)
1x Optical In
1x USB (lejátszó funkció)
A képen sincs jack.
Nyilván, nem veszi észre magát a troll, van rajta 3,5 mm Jack audio bemenet.
Képen is van.
A linkelt leírásokban is szerepel (három link neki nem elég, nem érti).
Intelligencia, az persze feltört megint.
...és nem kérem törölni, mindenki láthatja: ez a szint.
Ilyen alakok kötekednek módszeresen a Gyakori Kérdésen.
Vak alakok.
Vakalakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!