Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez a Bose TV Speaker soundbar...

Ez a Bose TV Speaker soundbar jobb-e mint a TV-m hangszórója ?

Figyelt kérdés

Így néz ki a TV-m: [link]

64 cm hely van a két lába között és sajnos a Bose TV Speaker-en kívűl más HDMi-s bluetooh-os soundbart nem találok oda beférne.

Ez a TV-m.: [link]

Nem tudom hogy a Dolby Atmos-os TV-től jobb hangja van-e .

Ha tudnátok esetleg más soundbart ajánlani ami max 64 cm széles, 10,5cm magas, hdmi-s akkor annak nagyon örülnék mert én nem találok.

Esetleg a TV fölé felfúrni tartóval egy nagyobb, csak nem tudom hogy akkor nem-e lenne túl magasan.

2023. szept. 5. 16:49
 1/5 A kérdező kommentje:
A TV-m 2.0 Dolby Atmos-os a Soundbar 2.0 Dolby Digital.
2023. szept. 5. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Végül is a tökéletes, tévé alatti polcon jobb helyen vannak a vackaid ugye..
2023. szept. 5. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezektől a soundbar-októl nagy csodát nem kell elvárni! Ezt feltalálták egyszer talán már a 70-es években, hogy kell térhatású hangot némileg kicsikarni két hangszóróból... Akkor egyszer már megbukott, most ismét próbálkoznak vele. Az ultra hulladék, szar TV-k hangszóróihoz képest biztos, hogy megváltás ez és érdemes venni hozzájuk egyet, de úgy egyébként meg ha térhatást szeretnél, ahhoz elsődlegesen nyilván kell olyan tartalom (az ilyen konvertálás sz-rt sem ér), másrészt pedig legalább 5-7 hangszóró plusz egy mély és mindezek mellé még egy beállítás is, azaz érdemes olyat választani (már ha van még a piacon egyáltalán ilyen) amihez van beállító mikrofon, és leülsz oda, ahová ülni szoktál, fejmagasságba tartod azt és elindítod a beállítást, az akkor térhatás, ez meg a guminő esete.
2023. szept. 5. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok hogy legyen a tv-hez külön hangszóró
2023. szept. 5. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Jól összefoglalta az utolsó hozzászóló, annyival egészíteném még ki, hogy otthoni felhasználásra nincs jó 5.1/7.1 rendszer ha van akkor ahhoz olyan szoba kell, elrendezésben, méretben.

Sokkal jobban jársz egy fejhallgatóval amivel nem zavarsz senkit és élvezheted a térhatást: film, játék alatt is. Talán még a zenék is jobban szólnak fejhallgatóban, bár a mélynyomot elég nehéz felülmúlni.

TV, monitor, soundbar hangszóróknál minden jobb.

2023. szept. 5. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!