Ps4 nem ad képet mit csináljak vele hogy működjön?
Figyelt kérdés
A minap vettem egy ps4et, helyszínen kipróbáltam működik gond nélkül 100%osan, viszont hazaérve a saját tv-re kötve abszolút nem ad képet, másik HDMI kábellel is próbáltam, azzal sem működik safe mode előjön,change Resolution Menü kiválasztása után ugyanúgy fekete marad a kép.Másik tvre kötve ami régebbi típus, működik gond nélkül.mit tegyek hogy működjön?2023. szept. 11. 07:14
1/9 anonim válasza:
Hát akkor a tv-ddel van gond.
jól van beállítva a forrás?
Nagyítás, kitöltés, stb beállításokat kell átnézegetni és addig vacakolni vele amig jó nem lesz
2/9 A kérdező kommentje:
A tv három hónapos,vatta új, előtte nem lett használva a HDMI bemenet, nem létezik hogy a slot halt be
2023. szept. 11. 09:59
3/9 anonim válasza:
De van rajta másik bemenet is nem?
Jól van kiválasztva a bemenet a menüben?
4/9 A kérdező kommentje:
Persze, ha rá dugom a másik tv-re akkor működik gond nélkül, próbáltam a safe módot, hogy a felbontást át allitsam, újraindul és még a menüt sem dobja be.
2023. szept. 11. 10:08
5/9 anonim válasza:
nem úgy értem.....
az új tv-den van tövv hdmi bemenet. A tv menüjében ki kell választani melyik lyukba dugtad be a kábelt, különben nem ad képet!
6/9 A kérdező kommentje:
Kiválasztottam, próbáltam,megcseréltem a slotokat is, a kábelt is de nem működik továbbra sem. Talán egy új HDMI kábel segít
2023. szept. 11. 12:59
7/9 47. válasza:
Bármi más, amit bedugsz a hdmi-be megy? Lehet hogy újonnan szar.
8/9 anonim válasza:
"safe mode előjön,change Resolution Menü kiválasztása után ugyanúgy fekete marad a kép"
Vagyis ad képet, csak valami beállításbeli probléma van?
tv-t/bemenetet állítsd át konzol módba!
9/9 A kérdező kommentje:
Kellett egy HDMI kábel csere, megoldotta a problémát! Köszi mindenkinek!
2023. szept. 24. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!